ja recimo ne kužim taj stav prema liječnicima kakav ima, odnosno kakav je imala blackberry.
ko da nisu ljudi nego neki bogovi i kao da nema i vakih i nakih i glupih i pametnih i dobrih i zločestih i odgovornih i neodgovornih - uostalom kao i u svakoj drugoj profesiji.
mislim, u mojoj glavi je učiteljica ta koja je na strani djece, pa ih ima svakakvih.
zar ne?
a dok mi, pacijenti, ne reagiramo, ta će i dalje tvrditi da cjepiva nemaju nuspojava.
i dalje ne vidim poveznicu te liječnice koja neodgovorno tvrdi da cjepiva nemaju nikakvih nuspojava i daljnjeg stava oko cjepiva. a ne oko doktorke
mislim, ja isto nisam baš od nekih velikih propitivanja, i imam povjerenje dok ga ne izgubim. u doktora. al isto tako mi je jasno da nisu nepogrešivi i savršeni. a kad izgubim povjerenje - mijenjam doktora.
ne?
a uostalom, i dva doktora imaju dva različita mišljenja. sjećam se kad sam bila u bolnici, nakon artroskopije, cijeli stručni kolegij, bilo njih 10-tak, se posvađao oko mene - jel trebam il ne trebam ići na operaciju ligamenata. al baš su se počupali, onako pravo