Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Ustavni sud o cijepljenju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja recimo ne kužim taj stav prema liječnicima kakav ima, odnosno kakav je imala blackberry.
    ko da nisu ljudi nego neki bogovi i kao da nema i vakih i nakih i glupih i pametnih i dobrih i zločestih i odgovornih i neodgovornih - uostalom kao i u svakoj drugoj profesiji.
    mislim, u mojoj glavi je učiteljica ta koja je na strani djece, pa ih ima svakakvih.
    zar ne?
    a dok mi, pacijenti, ne reagiramo, ta će i dalje tvrditi da cjepiva nemaju nuspojava.
    i dalje ne vidim poveznicu te liječnice koja neodgovorno tvrdi da cjepiva nemaju nikakvih nuspojava i daljnjeg stava oko cjepiva. a ne oko doktorke

mislim, ja isto nisam baš od nekih velikih propitivanja, i imam povjerenje dok ga ne izgubim. u doktora. al isto tako mi je jasno da nisu nepogrešivi i savršeni. a kad izgubim povjerenje - mijenjam doktora.
    ne?
    a uostalom, i dva doktora imaju dva različita mišljenja. sjećam se kad sam bila u bolnici, nakon artroskopije, cijeli stručni kolegij, bilo njih 10-tak, se posvađao oko mene - jel trebam il ne trebam ići na operaciju ligamenata. al baš su se počupali, onako pravo

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja recimo ne kužim taj stav prema liječnicima kakav ima, odnosno kakav je imala blackberry.
    ko da nisu ljudi nego neki bogovi i kao da nema i vakih i nakih i glupih i pametnih i dobrih i zločestih i odgovornih i neodgovornih - uostalom kao i u svakoj drugoj profesiji.
    mislim, u mojoj glavi je učiteljica ta koja je na strani djece, pa ih ima svakakvih.
    zar ne?
    a dok mi, pacijenti, ne reagiramo, ta će i dalje tvrditi da cjepiva nemaju nuspojava.
    i dalje ne vidim poveznicu te liječnice koja neodgovorno tvrdi da cjepiva nemaju nikakvih nuspojava i daljnjeg stava oko cjepiva. a ne oko doktorke

mislim, ja isto nisam baš od nekih velikih propitivanja, i imam povjerenje dok ga ne izgubim. u doktora. al isto tako mi je jasno da nisu nepogrešivi i savršeni. a kad izgubim povjerenje - mijenjam doktora.
    ne?
    a uostalom, i dva doktora imaju dva različita mišljenja. sjećam se kad sam bila u bolnici, nakon artroskopije, cijeli stručni kolegij, bilo njih 10-tak, se posvađao oko mene - jel trebam il ne trebam ići na operaciju ligamenata. al baš su se počupali, onako pravo
    a što se dogodi kad promijeniš doktora, a doktor se složi sa tvojim sumnjama?
    mislim, ima danas liječnika koji propituju cjepljanje, zar ne?

je li ono bila loša sreća, je li sada loša sreća...kako biti pametan kod toliko podvojenih mišljenja?
    Posljednje uređivanje od blackberry : 04.04.2014. at 15:36

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    jao, meni je to zastrašujuće, ono, ako imate različita mišljenja, nemojte molim vas raspravljati pred menom, i još gore, tražiti me da izaberem. pa ako vi ne znate, kako pobogu da ja znam odabrati, pa nisam studirala medicinu da imam argumente za odabir.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    jao, meni je to zastrašujuće, ono, ako imate različita mišljenja, nemojte molim vas raspravljati pred menom, i još gore, tražiti me da izaberem. pa ako vi ne znate, kako pobogu da ja znam odabrati, pa nisam studirala medicinu da imam argumente za odabir.
    a hebaj ga deaedi, tako ti je to. a koljeno je moje. nije njihovo. lipo su meni i mojoj majci objasnili jedno i drugo, pro i contra pa ti vidi.
    enivej, imala sam 18 godina i izabrala bezbolniju varijantu, a i varijantu ljepšeg i simpatičnijeg doktora

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam imala sličan problem kao cvijeta i samo što nisam iskočila iz kože kad mi je jedan liječnik 10 dana pred dogovorenu operaciju rekao da on ne bi da ja idem na tu operaciju (koju je sprovodio drugi dr). kad nisam šiznula. dok mi treći doktor nije objasnio da svaki doktor govori iz svoje pozicije (i da onda i nije u krivu). i da je sve to normalno i da me ne treba izluđivati. u konkretnom slučaju - operacija je bila bitna jer bi me bez op i dalje bolilo to što me tada boljelo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •