Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj *sunisshining* prvotno napisa Vidi poruku
    Bog zene moje... znaci, da javim. Moj 4. AIH nije uspio.
    Ako mi doktor ikad vise spomene AIH mislim da cu poludit.
    Sad...zvala sam kliniku da im javim da mi je danas 1dc i onda jos lipih vijesti. Dr ne radi sutra, prekosutra nedilja, u ponediljak sam vec 4dc tako da vjerojatno nista od ovog ciklusa. Ali, fala Bogu, ima vrimena...ufff...
    Jel mozda ko imao od vas nekakvu polustimulaciju s klomicima od 5dc (to san negdi citala) ,pa posli koji gonal..? (Znam da se vatam za slamku, ali eto...)
    Cestitke na uspjehu * da koga ne izostavim...

A tuznicama veliki hag...
    Ja sam ti imala stimulaciju 5 dana klomifen dva dana po dvije ampule gonala i još dva dana po jedna ampula gonala...dobili smo 4 lijepe js od kojih su se 3 razvile. Dvije osmostanične su vratili a jedna šestostanična se prestala razvijati. Uglavnom sve je bilo uredno školski sad još čekam betu u četvrtak

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj geronimo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ti imala stimulaciju 5 dana klomifen dva dana po dvije ampule gonala i još dva dana po jedna ampula gonala...dobili smo 4 lijepe js od kojih su se 3 razvile. Dvije osmostanične su vratili a jedna šestostanična se prestala razvijati. Uglavnom sve je bilo uredno školski sad još čekam betu u četvrtak
    i mima32 fala na odgovorima...znaci ipak postoji nacin...nista, nema druge nego u ponediljak potrazit dr-a i zahtjevat na sav glas...

svim curama puno puno sreće!!! i da vas sve sunce jako jako grije (oko srca)...
    Bubekica stvarno svaka čast na listi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •