Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: biranje smjene prvašicu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno biranje smjene prvašicu

Pri upisu sam zamolila da mi prvašić bude u smjeni a starijom sestrom. Pojasnila sam razloge koji su opravdani. Obzirom da smo oboje zaposlenisa nestalinm smjenama, a u nemogućnosti da plaćamo osobu koja bi nam pomogla zaista nam je bitno. Defekologica koju sam zamolila nije mi odgovorila potvrdno već je situaciju ostavila otvorenom - kao vidit ćemo.
    Mislim da sam na vrijeme zamolila (još nisu formirani razredi) i da to nije nikakav problem.
    Da li sam trebala uputit pismenu zamolbu?
    Da li imam pravo birati smjenu?
    Šta mogu napravit sada dok je na vrijeme?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ima li škola tu mogućnost biranja? Znam dosta škola di su svi prvaši ista smjena. Inače, ne vidim razlog da ti ne ispune molbu. Napomeni opet kad bude testiranje.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ako je to moguće, ne vidim razloga zašto ti ne bi izašli u susret. inače, mislim da u školi na sva takva pitanja (i zahtjeve koji nisu neizvedivi ) uvijek odgovaraju s "vidjet ćemo" čisto da se ograde i da nemaju previše uvjetovanja i želja. ja sam svojedobno bez problema uspjela "premjestiti" dijete drugoj učiteljici kada su razredne liste već bile formirane, ali ne i javno izvješene, a prije toga (dok još nisam bila ziher) su me uvjeravali da nije moguće birati učitelja.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

najbolje da nazoveš školu i pitaš što da radiš jer ti je to jako bitno i ne bi željela da se ne ispoštuje. u slučaju da postoji drugi turnus i da postoje prvašići u drugom turnusu. obično postoje, ali opet, tko zna...pitaj njih direktno da li da ih i napismeno zamoliš.

ja se isto spremam moliti na razgovoru u školi, kad budemo bili, jer mi je strašno bitno da sinko bude moj turnus, a ne da sam ja ujutro u školi, a on popodne pa da se po cijele dane / tjedne / mejsece/ cijelu šk. god. ne vidimo ...
    Posljednje uređivanje od Franny : 13.04.2014. at 21:59

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kod nas su prvi, drugi i treći razredi (ukoliko nisu boravak) samo prva smjena tj. jutarnji turnus

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj split prvotno napisa Vidi poruku
    Pri upisu sam zamolila da mi prvašić bude u smjeni a starijom sestrom. Pojasnila sam razloge koji su opravdani. Obzirom da smo oboje zaposlenisa nestalinm smjenama, a u nemogućnosti da plaćamo osobu koja bi nam pomogla zaista nam je bitno. Defekologica koju sam zamolila nije mi odgovorila potvrdno već je situaciju ostavila otvorenom - kao vidit ćemo.
    Mislim da sam na vrijeme zamolila (još nisu formirani razredi) i da to nije nikakav problem.
    Da li sam trebala uputit pismenu zamolbu?
    Da li imam pravo birati smjenu?
    Šta mogu napravit sada dok je na vrijeme?
    Da, ja mislim da bi bilo bolje da to bude u PISANOM obliku + urudžbiraj to u školi (nek ti stave pečat na tvoju kopiju da su zaprimili taj i taj dan, a možeš im poslati i preporučenom poštom ili s povratnicom), da te ne mogu muljati u stilu "niste nam rekli".

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

split kakva je uopće podjela razreda u vašoj školi?

sad Franny ti valjda misliš tražiti da tebe stave u njegovu smjenu, a ne njega u tvoju.

kod nas su smjene parnih i neparnih razreda, ako je boravak onda je škola samo ujutro ( maximalno do 2. razreda), slučajnostr je ispala da će nagodinu klinka bit u smjeni s klincem , ona će 3., a on 7.

inače kad je klinac krenuo u školu, bila su dva neboravkaška razreda, i oni su bili ujutro kad je škola bila za mog klinca ujutro, a oko 12 kad je mali kao trebao bit popodne. Olakotna okolnost je da pretežno učiteljice od 3-4 razreda stavljaju nastavu većinom u neku međusmjenu kad bi škola trebala bit popodne, tako da je večina nastave gotova do 16 sati( ali to ovisi o učiteljici), u višim razredima isto ima puno predsata, čak i -2 sat, klinci završe prije s školom, a učitelji imaju manje rupe.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.04.2014. at 08:44

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

U svakoj smjeni ima svih razreda tj. dva razreda prvašića u jednoj, a dva razreda u drugoj smjeni.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku

sad Franny ti valjda misliš tražiti da tebe stave u njegovu smjenu, a ne njega u tvoju.
    ne, ne. njega u moju kanim staviti . ja, naime radim svoj predmet s razredima koji su u nekoj smjeni i ne mogu to isto raditi u suprotnoj smjeni jer suprotna smjena ne uči taj predmet. tako da on, ako želimo biti ista smjena, mora biti u mojoj. u školi postoje prvašići u obje smjene pa će to biti moguće.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e to je sasvim druga stvar, kod nas je sasvimn drugačije raspoređeno.

split ako misliš da će mala htjeti pomoći inzistiraj

darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja mislim da skoro da i nema šanse da ti ne izađu u susret. Lijepo si argumentirala, nisam stvarno čula da su nekoga odbili u takvoj situaciji. Dobrobit djeteta je i njihov interes. A oni uvijek kažu "vidit ćemo", čokolada je objasnila zašto

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kad se srednja upisivala molila sam da bude u smjeni sa bratom i izašli su mi u susret. Ove godine imaju novi raspored da su svi parni razredi u istoj smjeni i neparni. Tako da će mi najmlađi biti u suprotnoj od starijih. Nadala sam se da će biti u istoj tako da ne mora biti sam doma ako nađem posao. U boravak ne može jer moraju oba roditelja biti zaposlena.
    Zakomplicirali su bez veze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •