Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Izmišljeni prijatelj ili?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Moja je velika imala prijatelja po imenu Bobo koji je uvijek dolazio u pratnji Špeka i Kečapa, ali s njima dvojicom nije baš bila bliska .
    Bobo je bio njen alter ego: crtao je po zidu, prolijevao vodu po podu, piškio u gaće...jadnik je bio za sve kriv.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Bobo je bio njen alter ego: crtao je po zidu, prolijevao vodu po podu, piškio u gaće...jadnik je bio za sve kriv.
    Mi smo imali Ivana koji je isto bio za sve kriv, nikako zhabac jel. Pojavio se u periodu kad je zhabac trebao krenuti u vrtic al su nam rekli da treba cekat mjesec dana jer nije navrsio 3 godine tih mjesec dana pojavio se Ivan, zhabac se toliko veselio vrticu i prijateljima u vrticu da kad ih nije dobio kad smo mu rekli onda si je izmislio jednoga. To je bio skroz zabavan mjesec dana. Kad je krenuo u vrtic i dobio prave zive prijatelje, Ivan je nestao.

Sjecam se jednom da zhabac nije htio ic na wc ili obrisat guzu, nesto je bilo, sjecam se da sam ga nagovarala i molila, a on nista, onda sam se obratila Ivanu ilitiga zraku pored zhapca i rekla: Ivane, mozes li molim te zhapcu reci da ode piskit/brisat guzu, i zhabac je trenutno poslusao

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •