Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: ne zna anlizu i sintezu slova

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To se ja mislim ne treba baš učiti nego dođe samo po sebi, kao slaganje kockice na kockicu ili kao crtanje detalja na ljudskom liku, i očekuje se u nekoj dobi kao i te druge vještine, a ako to dijete ne zna u nekoj dobi onda može biti neki problem u pitanju pa treba raditi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    To se ja mislim ne treba baš učiti nego dođe samo po sebi, kao slaganje kockice na kockicu ili kao crtanje detalja na ljudskom liku, i očekuje se u nekoj dobi kao i te druge vještine, a ako to dijete ne zna u nekoj dobi onda može biti neki problem u pitanju pa treba raditi.
    Pa s pol guzice bih se složila, ali djetetu treba osigurati UVJETE da to razvije. Napisala sam gore na što mislim... Inače, ako samo čekamo da se klik dogodi, velika je vjerojatnost da ga i ne dočekamo, a onda su nam svi krivi - i vrtić i škola i logopedi itakodalje.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •