Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Roditelji anđela preminulih nakon zloćudne bolesti-priča o Lauri

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Laura,tvoji postovi su melem za dusu
    Ja inace puno sanjam,po cijele noci,al svoje andele sam usnila samo dva puta....pitam se zasto mi ne dolaze u snove,mozda pate jer sam ja po cijele dane tuzna i depresivna,pa im je tesko? ....

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Laura,tvoji postovi su melem za dusu
    Ja inace puno sanjam,po cijele noci,al svoje andele sam usnila samo dva puta....pitam se zasto mi ne dolaze u snove,mozda pate jer sam ja po cijele dane tuzna i depresivna,pa im je tesko? ....
    Draga Mury to ne treba nista znaciti i meni moja laura nije dosla u san vec 2mjesec ....no svakako budi hrabra zbog svojih andjela!Sjecam se jednd pjesmice iz naroda koju mi je moja svekrva rekla na dan sprovoda mog andjela:majka place otac cvili otvori se grobak milii!grobak se otvorio sinak.majci govotio:Ne plac'mila majko moja teza mi je suza tvoja nego crna zemlja ova! I zaista u tome kao sto sam rekla i treba lezati dio nase snage poticaja da budemo hrabri i nastavimo pravim putem!Jedan mudar covjek s uzasnom zivotnom tragedijom gorom od nase mi je na dan usmrti mog andjela rekao;:imas pravo pasti ali se i moras dignuti i nastaviti dalje jer kad jednog dana zakzcas na bozja vrata i kazes ja hocu k svojoj lauri a bog te upita jesi li hrabro prigrlio svoj kriz i nosio ga zkroz zivot sto ces mu reci!Svi zelimo zasluziti foci kod nasih andjela no moramo to i zasluziti!Stoga trebamo hrabro nositi svoj.kriz....i ziviti zivot koji nam je bog darovao...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •