Laura,tvoji postovi su melem za dusu
Ja inace puno sanjam,po cijele noci,al svoje andele sam usnila samo dva puta....pitam se zasto mi ne dolaze u snove,mozda pate jer sam ja po cijele dane tuzna i depresivna,pa im je tesko?....
Laura,tvoji postovi su melem za dusu
Ja inace puno sanjam,po cijele noci,al svoje andele sam usnila samo dva puta....pitam se zasto mi ne dolaze u snove,mozda pate jer sam ja po cijele dane tuzna i depresivna,pa im je tesko?....
Draga Mury to ne treba nista znaciti i meni moja laura nije dosla u san vec 2mjesec ....no svakako budi hrabra zbog svojih andjela!Sjecam se jednd pjesmice iz naroda koju mi je moja svekrva rekla na dan sprovoda mog andjela:majka place otac cvili otvori se grobak milii!grobak se otvorio sinak.majci govotio:Ne plac'mila majko moja teza mi je suza tvoja nego crna zemlja ova! I zaista u tome kao sto sam rekla i treba lezati dio nase snage poticaja da budemo hrabri i nastavimo pravim putem!Jedan mudar covjek s uzasnom zivotnom tragedijom gorom od nase mi je na dan usmrti mog andjela rekao;:imas pravo pasti ali se i moras dignuti i nastaviti dalje jer kad jednog dana zakzcas na bozja vrata i kazes ja hocu k svojoj lauri a bog te upita jesi li hrabro prigrlio svoj kriz i nosio ga zkroz zivot sto ces mu reci!Svi zelimo zasluziti foci kod nasih andjela no moramo to i zasluziti!Stoga trebamo hrabro nositi svoj.kriz....i ziviti zivot koji nam je bog darovao...