Pokazuje rezultate 1 do 50 od 633

Tema: Upoznavanje 7

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Bok! ja sam ovdje nova.. '89 sam godište.. 2 x sam operirana zbog endometrioze, na oba jajnika.. sve je sačuvano, no gadura se pojavila opet, sad je na lijevom i to vol. 12 cm grrr.. do postupaka još nisam ni došla.. trebali smo na ljeto, no gadura mi pokvarila sve.. može neki savjeti vezano kod koga što? tko je u hr specijalist za endo, laparoskopije? kolike su šanse ženama s endo za začeće? trebam li možda potražiti mišljenje i negdje van Hrvatske?

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj eva031 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok! ja sam ovdje nova.. '89 sam godište.. 2 x sam operirana zbog endometrioze, na oba jajnika.. sve je sačuvano, no gadura se pojavila opet, sad je na lijevom i to vol. 12 cm grrr.. do postupaka još nisam ni došla.. trebali smo na ljeto, no gadura mi pokvarila sve.. može neki savjeti vezano kod koga što? tko je u hr specijalist za endo, laparoskopije? kolike su šanse ženama s endo za začeće? trebam li možda potražiti mišljenje i negdje van Hrvatske?
    oprostite što upadam...puno sreće svima

draga eva031...ja sam se opako borila s endometriozom i još mnoge cure, pa se možeš javiti na ovoj temi:
    http://forum.roda.hr/threads/81507-O...t=endometrioza
    sve ćemo ti rado pomoći i uputiti te koliko je u našoj moći!! Sretno

Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Hej, saraya, tebe u biti i tražim!! preko jedne cure sam saznala za tvoju priču i uputila me na ovaj forum i tvoj nick, no ne mogu ti nikako poslati pp, ne znam zašto

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj eva031 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej, saraya, tebe u biti i tražim!! preko jedne cure sam saznala za tvoju priču i uputila me na ovaj forum i tvoj nick, no ne mogu ti nikako poslati pp, ne znam zašto
    ajme
    prebaci se onda na temu koju sam ti linkala, jer ćeš trebati objaviti par postova, tek će ti se onda otvoriti mogućnost za pp, jer si još nova čujemo se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •