Pokazuje rezultate 1 do 50 od 842

Tema: novi kriteriji za upis u srednje škole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sad vidim da ima još tri stranice, pročitala sam ih i vidjela da nisam jedina koja u gimnaziji nije morala učiti, osim napisati zadaće, čitati lektiru i slušati na satu.

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    , dok onih nekoliko štreberki s 5,0 često nije pojma imalo o nekim stvarima na koje smo kolutali očima, nisu ni bili nešto aktivni okolo, a nisu ni ruke dizali u raspravama, a ako po nečem pamtim srednju, to su rasprave.
    Jako mi zasmeta kad se odlične učenice ( samo učenice, muški štreberi nisu spomenuti ) nazivaju štrebericama. Vjeruj da nismo sve bile takve, da smo bile itekako aktivne i raspravljale. Na žalost, ni jedan ( od 8) dečki iz mog gimnazijskog razreda nije bio ni blizu naziva "štreber", ni po ocjenama, ni po znanju, a i danas je ta situacija česta.

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    danas su pripreme za državnu maturu i prijemni za fax nešto bez čega se valjda ne može
    Može. Otprilike pola učenika koje poznajem, a maturanti su, ne ide na pripreme. Bar kod nas, ne znam kako je u Zagrebu.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Jako mi zasmeta kad se odlične učenice ( samo učenice, muški štreberi nisu spomenuti ) nazivaju štrebericama. Vjeruj da nismo sve bile takve, da smo bile itekako aktivne i raspravljale.
    Mi smo ih dijelili na odlikašice i štreberice Razlika je bila u tome što su odlikašice htjele pomoći drugima, zabavljale se i vidjele dalje od knjige, a štreberice…pa obrnuto od odlikašica, samo što su imale iste ocjene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •