Pokazuje rezultate 1 do 50 od 842

Tema: novi kriteriji za upis u srednje škole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    peterlin, you gotta be kidding
    Ne... bar ne potpuno. Silno mi je žao što npr. moja djeca nemaju osnove prve pomoći u školi (ima neka grupica izborno, koja se priprema za natjecanje, ali bratemili to bi trebali svi znati i to debelo prije vozačkog). Ja doma pomalo govorim djeci o tome kad mi se za nešto ukaže prilika, ali sigurno imam i mrtve kuteve, radije bih da negdje steknu solidno i cjelovito znanje o tome. To mi se čini bitnijim nego štajaznam neke stvari iz povijesti koje uvijek možeš potražiti u knjigama, a ovo moraš znati taj čas kad ti zatreba (npr. postupke kod trovanja).

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne... bar ne potpuno. Silno mi je žao što npr. moja djeca nemaju osnove prve pomoći u školi (ima neka grupica izborno, koja se priprema za natjecanje, ali bratemili to bi trebali svi znati i to debelo prije vozačkog). Ja doma pomalo govorim djeci o tome kad mi se za nešto ukaže prilika, ali sigurno imam i mrtve kuteve, radije bih da negdje steknu solidno i cjelovito znanje o tome. To mi se čini bitnijim nego štajaznam neke stvari iz povijesti koje uvijek možeš potražiti u knjigama, a ovo moraš znati taj čas kad ti zatreba (npr. postupke kod trovanja).
    Joj, moja ide na to i oduševljena je.
    A najvažnija si je kada meni nešto objašnjava.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad kad su ukinuli bodovni prag, tek sad mozemo ocekivati svasta?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •