Pokazuje rezultate 1 do 50 od 842

Tema: novi kriteriji za upis u srednje škole

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    sto je koma s X gimnazijom?
    Na veliki broj upisanih lako se doda još koji, a u toj školi mu nije mjesto jer je bio daleko ispod bodovnog praga. Čitaj između redova, ne govorim napamet . Ne kažem da su svi tako upisani problematični, ali... Glavno da su digli frku oko prof. Javor i upisa u MIOC, a X. gimnaziju nitko nije spomenuo. S tom razlikom što je Javorica javno istaknula popis djece upisane po odluci ravnatelja i bio je dostupan na webu škole. Za X. znam nekoliko njih koji su upisani s manje od 54 boda, a nije se ta škola ni spomenula niti je ikom pala dlaka s glave. "Ni med cvetjem ni pravice..."

Sirius, kukaš zbog likovnog... Da te utješim: moje dijete koje je tada bilo 5. razred GŠ i prolazilo na svim audicijama za sve nastupe imalo je zaključeno 3 na polugodištu iz glazbenog .

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mim prvotno napisa Vidi poruku
    Sirius, kukaš zbog likovnog... Da te utješim: moje dijete koje je tada bilo 5. razred GŠ i prolazilo na svim audicijama za sve nastupe imalo je zaključeno 3 na polugodištu iz glazbenog .
    poznato mi je to, ja sam nakon prijemnog u srednju glazbenu pa tako i direktnim upisom u srednju išla odgovarati glazbeni za 2!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •