Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Liječnik opće prakse za školarca - Zagreb-istok

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Liječnik opće prakse za školarca - Zagreb-istok

Ne znam da li postoji tema ako da neka ju moderator spoji.

Molim Vas preporuku za dr.opće medicine za djecu koja kreću u školu a do sada su bili kod pedijatara no polaskom u prvi razred po novom to više nije moguće a više ne postoje doktori školske medicine osim kad trebaju cijepiti i raditi sistematske pri upisu u školu.

Zanimaju me kvalitetni liječnici obiteljske medicine npr. u Sesvetama i Dubravi koji imaju iskustva rada s ovako malom djecom, ili ako znate neke doktore školske medicine koji još uvijek rade npr. u DZ.

Molim Vas za Vaša iskustva.

Ima li tko iskustva s doktoricom Zrinkom Mihalić i doktorima obiteljske medicine u DZ Sesvete i Dubrava.

Možete mi poslati i p.p. jer ne bih htjela da se nešto ružno javno piše o doktorima.

Hvala.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam da li postoji tema ako da neka ju moderator spoji.

Molim Vas preporuku za dr.opće medicine za djecu koja kreću u školu a do sada su bili kod pedijatara no polaskom u prvi razred po novom to više nije moguće a više ne postoje doktori školske medicine osim kad trebaju cijepiti i raditi sistematske pri upisu u školu.

Zanimaju me kvalitetni liječnici obiteljske medicine npr. u Sesvetama i Dubravi koji imaju iskustva rada s ovako malom djecom, ili ako znate neke doktore školske medicine koji još uvijek rade npr. u DZ.

Molim Vas za Vaša iskustva.

Ima li tko iskustva s doktoricom Zrinkom Mihalić i doktorima obiteljske medicine u DZ Sesvete i Dubrava.

Možete mi poslati i p.p. jer ne bih htjela da se nešto ružno javno piše o doktorima.

Hvala.
    Ja sam prije nekoliko godina dobila "vritnjak" s pedijatrije i samo sam otišla pitati svoju liječnicu obiteljske medicine da mi uzme djecu (isti dom zdravlja, susjedni hodnik). Odmah ih je primila. Rekla je da je to uobičajena praksa u obiteljskoj medicini čak i kad nema mjesta - uzimaju djecu svojih pacijenata. Meni je pao kamen sa srca jer i doktorica i sestra poznaju mene dugo vremena (i ja njih) i to dobro klapa. Nemam puno iskustva kakva je u dijagnostici dječjih bolesti jer do sad je stariji sin u tih nekoliko godina bio dvaput (jedan bronhitis i jedna uputnica za fizijatra zbog prenaglog rasta) a za mlađega samo uzimam uputnice za Srebrnjak (alergije i astma). Jednostavno nismo ništa trebali.

Djeca koja krenu u školu nakon prvog razreda često steknu solidan imunitet, pa se hodočašće doktorima znatno smanji u odnosu na jasličku i vrtićku dob.

Eto, nadam se da sam ti pomogla. Ja sam isto na istoku, ali u Ivanićgradskoj, mislim da ti je to predaleko ako pitaš za Sesvete. Iz praktičnih razloga nađi si nešto bliže kući.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ti si na Volovčici...ma nije predaleko....nego mi smo imali obećano mjesto kod obiteljske liječnice još od prije 3,4 mjeseca da bi sad rekla da nikako ne može , mislim što reći, dijetetu mi je hitno trebala uputnica pa nam je pedijatar izašao u susret pošto još nemamo novu doktoricu....ne mogu u detalje jer imam problema pošto su mi svi koji me poznaju prokužili nick pa više u miru ne mogu ovdje pisati zato me više i nema na Rodi....ako tko zna odobravaju li admini novi nick neka mi javi

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo, ako želiš ipak pitati moju doktoricu (ne znam ima li mjesta): dr. Mira Brajković, tel. 2305-670, parni dani ujutro 7.00-13.00, neparni popodne 13.30-19,00

Ja sam zadovoljna, ali mi smo višemanje zdravi, tako da na sreću nemam previše iskustava. Dr. je ljubazna i ok. Kad je trebalo, posvetila mi je dosta pažnje.

Moram ipak napomenuti da se dugo čeka u čekaonici (bar popodne, u jutarnjoj smjeni nije katastrofa), ali mislim da je tako na puno mjesta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •