Pokazuje rezultate 1 do 50 od 86

Tema: Izbacivanje sa sata engleskog?? U VRTIĆU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj superx prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam , rekla je da je nasmijavao drugu djeci, on i jo jedan klinac, oba puta, a oba puta je mog ozbacila van, poslala u grupu,a ovaj malac je ostao, nemam ja ništa protiv da ga se opomene ali mislim da ga je poprilično ponizila i on je bio koma kad se ponovilo, nikakvo smisleno objašnjenje niti ranije upozorenje nisam dobila, štoviše dobila sam poprilično bezobrazan odgovor s osmjehom na licu, bila sam šokirana, pogotovo jer je to nešto što dodatno plaćam i njih je tamo 10...
    Superx a da malac ne ponavlj svoje ponasanje onda se ne bi ni ponovilo izbacivanje sta ne? Nemoj se ljutit al moze to bit dobra lekcija za lesson learnt.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Superx a da malac ne ponavlj svoje ponasanje onda se ne bi ni ponovilo izbacivanje sta ne? Nemoj se ljutit al moze to bit dobra lekcija za lesson learnt.
    Ne ne ljutim se, ja sam apsolutno svjesna ponašanja svog malog, on je upozoren ali problem je nastao jer ja nisam bila obavještena o tome a s obzirom da je na satu vrlo malen broj klinaca znam da je ovo bilo isto tako vrlo nepedagoški, kako sam napisala na drugom topiku on je sramežljiv pred nepoznatima a s ovom tetom se opusto i očito malo pretjerao. On nije bio agresivan i sl nego se -kaže ona nije prestajao smijati nečem-i onda ga je izbacila.
    upozoren je i pono se razgovaralo s nnjim u vezi toga, teta je rekla da je to ato je je nepristojan iako je malo falilo da joj prijeđe preko usnica neodgojen. Nikakvo rješenje nisam dobila, na pitanje je li se moglo iznječi izbacivanje i skretanje ažnje na neku drugu aktivnost dobila sam odgovor-pa, ne bih znala,nisam razmišljala.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma znam, svega sam ja svjesna sad, iako da sam bila prije, ispisala bi ga ranije. nikakve povratne informacije nije bilo,ali eto ja sam morala pitati, jer vidla sam kako je on reagirao, totalno je potonuo nakon toga, bio je osramočen pred prijateljima i mislim da nije postigla rezultat.
    upozoren je i puno se razgovaralo s nnjim u vezi toga, teta je rekla da je to ato je je nepristojan iako je malo falilo da joj prijeđe preko usnica neodgojen. Nikakvo rješenje nisam dobila, na pitanje je li se moglo izbeči izbacivanje i skretanje pažnje na neku drugu aktivnost dobila sam odgovor-pa, ne bih znala,nisam razmišljala.
    Da, mali je skužio kao nagradu, roditelji su ga podržali da nastavi s neredom jer je to njegovo pravo, i sve skupa, to su danas jedna grozna djeca i jedni grozni roditelji nasuprot jadnim bespomoćnim prosvjetarima

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kuzim superex. I dobro si postupila. Sirius mislim da si skroz fulala s dosadom osim ako nisi vidovita

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Svi pisemo istodobno pa vidim postove kasnije. Inace ako je sramezljiv ma super da se okurazio malo izvodit neka...

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se!

bila sam svjedok na nekim radionicama koje su polazile moje klinke da ima djece koja stvarno ne slušaju i ne poštuju odgajateljicu, teachericu ili koga već tko vodi
    program.
    jednom smo i teacher i ja bespomoćno gledali kako jedna mala cijelo vrijeme izvodi svoje,
    upada, priča, diže se i hoda okolo i onemogućavala cijeloj grupi da radi. on je opominjao ali ga dijete uopće nije "šljivilo".

ako je došlo do izbacivanja onda bi to vjerojatno trebala biti lekcija za vas roditelje, jer mali to očito niti ne kuži kao kaznu, odnosno možda je skužio kao nagradu ako mu se ne sjedi tamo.
    bilo bi idealno kad bi ti mogla prisustvovati jednom satu pa da vidiš kako stvar funkcionira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •