Stranica 14 od 20 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 975

Tema: TRUDNICE 2014. ( blizanci,trojke,četvorke...... :) )

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Ja sam osjetila poslije 20 tt, a onda su bas lupkali, pogotovo navecer kad bi ja htjela malo odspavati. Curka je imala posteljicu naprijed i nju sam manje osjetila, dok je decko imao iza a on je samo lupao i lupao Curka je uglavnom llupala kad sam bila gladna tj kad bi jela Ne brini nista... Ignis nemogu ni zamisliti kako ti je, ja sam najvise u trudnoci lezala 10 dana u komadu i to mi je bilo previse. Opusti se, nemoj se uzrujavati, bit ce sve ok. Kad vidis svoje andjele sve se to zaboravi

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hvala drage moje!Ne znam sto mi je danas ali mi je bas teeeesko.Ovako kad vas cujem,lakse je.Tu sam vec 3 tj i bilo bi super da u komadu izdrzimo jos 6 tj.Znam da se blizi kraj i sve za moje cure,ali danas sam malo puno potonula.Drzite mi se sto duze vani,a ja vam se javim sutra nadam se boljem danuPuse

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ignis nemoj bit loše volje, imamo još malo.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Danas malo bolje,ali cure tesko je biti unutra.Jojo,zeno,hocemo nas dvije isti dan!Zelim da ostanemo sto duze u komadu da bebice budu dobro.Ali ti si vaniiiii,nije da zavidim ili da sam zlocesta ali i ja bih.Danas na ctg bebe dobro,super aktivne.U srijedu pregled pa vam javim situaciju,nadam se dobroj!!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

I kao sto kazes imamo jos malooooo

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

TRUDNICE U 2014.g. (termini poroda)

jojo - 15.06. 2014.
    Ingis - 15.06.2014.
    imari - 19.07.2014.
    Miranda - 20.09.2014.
    sanja79 - 30.09.2014.
    veca - ?
    fijolica - ?
    vrtirepka - ?

RODILE U 2014.g.

Angel_26 - 2.1. cura i dečko

sybylle - 08.01. cura i dečko
    anita0108 -11.01. cura i dečko

boss - 29.01. 2 dečka
    zlatokosaST - 09.02. cura i dečko
    đurđa76 - 10.02. cura i dečko
    nikolina.m - 17.02. cura i dečko
    Sanna4 - 03.03. 2 dečka
    AndrejaMa - 27.03. 2 cure
    m2a - ? 2 dečka

čestitke novim mamicama
    sybylle super da ste napokon zajedno i uživate

sybylle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Ignis prvotno napisa Vidi poruku
    Danas malo bolje,ali cure tesko je biti unutra.Jojo,zeno,hocemo nas dvije isti dan!Zelim da ostanemo sto duze u komadu da bebice budu dobro.Ali ti si vaniiiii,nije da zavidim ili da sam zlocesta ali i ja bih!
    Ignis, točno znam kako ti je!! Bila sam 4 tjedna prije poroda u bolnici i još 6 nakon. Provela sam tamo Božić, doček nove godine, krstitke svog kumčeta , godišnjicu, Valentinovo... Mogu ti reći samo-iskoristi ono što možeš od situacije-spavaj, odmaraj, čitaj...Proći će i brže nego što misliš-samo ti izdrži čim dulje u komadu. Ja bih tako rado da smo uspjeli izdržati bar još 2 tjedna...

Sanna4 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

i ja sam provela mjesec dana u bolnici i nije lako, tesko je za psihu, nesmijes izaci u setnju ni nista ali da brzo zaboravis kad dodu bebe doma s tobom to je istina...iako je meni sve to trauma velika bila sad bi ponovno radi mojih velikih deckiju da moram...odmori se tamo jel kad stignu nema vise odmora. ignis drzimo ti fige, samo da sve bude uredu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ignis ja sutra imam kontrolu pa ću vidit šta će mi reć, možda i mene hospitalizira. spremna sma na sve samo da izdržim šta više u komadu.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hvala drage moje,sto me bodrite! Ma i meni je naravno cilj ostati sto duze u komadu i stvarno mirujem samo ma wc,dva koraka i to je to.Sve za moje cure,ali drage moje ova 4 zida,hormoni,ocajna hrana,a vani sunce i proljece pa je valda normalno i da je tesko i da malo placem,a mogu se rasplakati na sve pa i na dnevnik.Danas sam bolje.
    Jojo zelim ti sutra savrsen nalaz na pregledu i javljaj rezultate.
    Ja imam pregled u srijedu pa cemo vidjeti jel nalaz napredovao,nadam se da nije uz ovako mirovanje.Draga moja Jojo zelim ti da budes jos malo vani
    Pozz svim mojim dragim curama koje su mi podrska!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala ti. naravno da ću javit šta je bilo. čuvaj svoje mrvice

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Jojo,sretno na pregledu,cekamo lijepe vijesti.
    Meni kriza prosla,danas se bas drzimo,dan po dan idu vec smo tu 4 tj..Moje su cure dobro,zivahne nemam kontrakcija ni trudova.Ctg dobar
    Pozz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

i dalje otvorena 1cm, pregled opet za dva tjedna pa bi tada trebala ostat u bolnici, ali ako bude sve ok. pustit će me da još jedan tjedan uživam doma

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Superrrrr,sretna sam zbog tebe,bitno da nalaz ne napreduje,savrseno!A kolike su mrvice male??
    Hej zanima me,dakle kad ustanes jel ti stomal tvrdji ili jednako mekan kao kad lezis?
    Nemam ni trudove vise ni kontrakcije al cim ustanem trbuh onak napet?Pa me zanima jel i tebi tako?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

imaju mi po 2 kila, da dobiju još po 500g bilo bi super. meni ti je stomak uvik tvrd ali ima čudan oblik. oboje su mi na zadak , a ona je nogice prebacila preko njega tako da mi se nekad čini da su pored mene na kauču a ne u meni

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ajde super i meni je tak tvrdji ali okrugli,obe su glavicom.Znaci tvoja se mala gotovanka bas izvalila,preslatko.Fino i napreduju.Da je i nama do kraja 2500 gr,ja presretna.Sad si me bas utjesila.Neka smo sto duze u komaduPozz!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Da se i ja javim...
    Mi smo 19+2, zasad sve po planu, cerviks se drži na 4 cm
    I izgleda da imamo dečka i dvije cure!

Držite se cure, pozdrav

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Miranda... super!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ona mi je oko 150g sitnija ali se neda, odma pokazuje ko je šefica. ma bit će to sve u redu

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Naravno da je curka sefica,nego stoMene zgaravica nemilosrdno,sad jos i mucnina i povracanje.Moj Boze,sto me sad sve nece??!!
    Miranda..super ti je nalaz,fino gurate

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, sretno svima!

Miranada, trojkice? Jesu li spontano začete?

~~~~~ sretno !

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Pregled prosao ok.Sav drzi odlicno,cerviks tvrd,skracen 1/4 clanka,ali nalaz nije napredovao,isti kao kod dolaska.Nemam trudova ni kontracija.Za sada sve ok,bas sam sretna.Mirovanje i dalje,bolnica do kraja.Al me paze.Pozz mojim dragim trudnicama.E da,valjda kako su cure sve vece,a obe glavicama tako mi se lijepo odguruju od zeludac i vec dva dana me mogu jesti,imam strasne mucnine i zgaravice!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pregled prosao ok.Sav drzi odlicno,cerviks tvrd,skracen 1/4 clanka,ali nalaz nije napredovao,isti kao kod dolaska.Nemam trudova ni kontracija.Za sada sve ok,bas sam sretna.Mirovanje i dalje,bolnica do kraja.Al me paze.Pozz mojim dragim trudnicama.E da,valjda kako su cure sve vece,a obe glavicama tako mi se lijepo odguruju od zeludac i vec dva dana me mogu jesti,imam strasne mucnine i zgaravice!
    baš mi je krivo da si i dalje u bolnici, ali glavno da je sve u redu. ušle smo u završni krug - samo je pitanje koja će prva

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

I meni je zao sto sam tako dugo tu.Ovo si super rekla zavrsni krug.Vidjet cemo koja ce prvaSretno nam bilo i objema zelim sto duze 3 u 1,iako cu izludit ovdje.Pozz i uzivaj u slobodi,suncu,kavicama vani i ja biiiiiii toooooo

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Samo strpljivo do kraja! Bitno da je sve u redu! !!!! Pratim vas, nemojte misliti da ne provirim ovdje!!!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Dobro jutro!Andreja kako ti i tvoje velike cure,jeste vec ulovili ritam?'

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Zaboravila sa pohvaliti danas smo punih 32 ttIdemo polako ali sigurno,ctg dobar curke superzivahnePozz svima i uzivajte u vikendu vec kad mi ne mozemo.Puse

zlatokosaST avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Samo strpljivo do kraja! Bitno da je sve u redu! !!!! Pratim vas, nemojte misliti da ne provirim ovdje!!!
    I ja pratim . Cure, cuvajte se i odmarajte.
    I da, R&N zadnjih par noci odspavaju 6-7 sati u komadu, pa mogu reci da sam i ja odmorenija.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Zlatokosa,odspavaju ti nocu u komadu 6-7 sati??!!Bravo bebaci za 10 ste

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I kod nas prvo noćno spavanje od 21-22 pa do 3, zna se zalomiti i do 5. Ali zato ostatak dana je koma.... a mama navečer mora napraviti još puno toga pa je količina mog sna znatno manja.... a i druga obično ne spava.....lol..

zlatokosaST avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Zlatokosa,odspavaju ti nocu u komadu 6-7 sati??!!Bravo bebaci za 10 ste
    Da, poceli su ima 5 dana. Do tad su bili na 3-4. R je prva s tim krenula, a sad ju I N slijedi. I ja sam u krevetu odmah nakon njih tako da se stvarno naspavam. Nadam se da to nije samo kratkotrajna faza.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Nije trenutna faza to su dobre bebice i pemetne: vole spavati!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ignis kako je kod tebe?

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Jojo,kod mene situacija ista.Apsolutno mirovanje,lijekovi.Cekamo u petak,33 tt, UZV da vidimo koliko su curke napredovale.Svaki dan imam prijepodnevne mucnine da je to strasno.Vec je i lezati tesko ,ne mogu se namjestiti,ma svasta nesto.A i dani idu bas sporo,,
    Kako si ti,jesi jos aktivna?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pa ja sam ti relativno ok, još uvijek vozim, hodam, perem, peglam.... želim sve pripremit ako me u sljedeći pon. dr. ostavi u bolnici.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Joooj,blago tebi!!I ja sam htjela sve pripremiti,ali na zalost necu u tome uzivati,a tako sam se tome radovala.Uzasno sam tuzna
    Ma nece oni tebe ostaviti slijedeci pon,pustit ce te jos malo.Ak nalaz nije napredovao nema razloga da se ni sada promjeni uz isti tempo.Veliki pozz i uzivaj u čarima pripreme,jer nemamo svi tu privilegijuPusa

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nemoj bit tužna - glavno da sa bebama bude sve u redu, pripremit će drugi za tebe. ima i to svoje prednosti - nećeš trebat prat robicu, peglat, čistit.....

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Znam,znam bitne su bebe,inace ne znam tko bi me zadrzao ovdje.
    Svaki dan,sve teze,ali ajde bar dani iduSvi kazu da se ovo zaboravi kad se rode i primim ih u ruke,e jedva cekam kad cu ovo zaboraviti.
    Oprostite,danas sam opet.Joj sta mi rade ti hormoni!!!!

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ignis, samo piši, biće ti lakše. Ja sam u prvoj trudnoći bila sva smirena i cool, iako sam mirovala pa skoro 9 mjeseci. Ali mi je najgore bilo što nisam mogla ja da biram odjecu i stvari za bebu. Jesam narucila kolica, ali nisam mogla da obidjem radnje i da razgledam, onako natenane. Poslije sam otkrila cari interneta pa sam narucivala robicu i peglala karticu (poslije rodjenja).
    Sad me ceka isto. Ali sam sad manje skulirana. Tako da te razumijem. Meni je trenutno jedina želja da doguram makar do 3. trimestra...

m2b avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Znam,znam bitne su bebe,inace ne znam tko bi me zadrzao ovdje.
    Svaki dan,sve teze,ali ajde bar dani iduSvi kazu da se ovo zaboravi kad se rode i primim ih u ruke,e jedva cekam kad cu ovo zaboraviti.
    Oprostite,danas sam opet.Joj sta mi rade ti hormoni!!!!
    Ignis, još tjedan i na konju si!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bok curke moje!
    Sanja,i ja mirujem u ovoj trudnoci od 1.dana pa zato sad pucam po savovimaAli dobro je vrijeme ide,dan po dan.I zelja mi je da jos 5 tj.ostanemo u komadu.
    M2b,kako je tvoja ekipa.
    Danas idemo na UZV da vidimo kolike smonadam se da smo jaaako narasle!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ignis javi kako je bilo.

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Evo nas,sutra je 33 tt.Jedna cura 1950 gr,druga kojaje od starta manja je 1700 gr.Uzv gest.dob je manja 5 dana nego gest.dob.Mozda jer je bio FET.Ostalo sve ok.Dr.kaze zivahne fine bebice.
    Mene brine dali su male?Znam da je bitna zrelost a ne kilaza,ali opet se brinem.Cure sta vi kazete?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo nas,sutra je 33 tt.Jedna cura 1950 gr,druga kojaje od starta manja je 1700 gr.Uzv gest.dob je manja 5 dana nego gest.dob.Mozda jer je bio FET.Ostalo sve ok.Dr.kaze zivahne fine bebice.
    Mene brine dali su male?Znam da je bitna zrelost a ne kilaza,ali opet se brinem.Cure sta vi kazete?
    ignis ja ti nisam baš mjerodavna što se tiče kilaža bolje će ti objasniti druge cure koje su više pratile forum. moji imaju po 2 kg.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ignis nemoj se nervirati oko procijenjene kilaže...em je svaka trudnoća različita, greške u očitavanju UZV znaju biti i 500gr (pogotovo na lošijoj opremi) .Meni je konkretno privatna dr koja je vodila trudnoću približno točno izmjerila za razliku od dr u bolnici na dan poroda koji je nadodao pol kg svakom
    Rodili se u 34,5 tt sa 2200 i 2700 . Hoću reći , ako je doktor zadovoljan i sve je u redu -ne brini .

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kilaža beba sasvim sigurno nema nikakve veze s tim što je u pitanju IVF/FET trudnoća (samo da znaš da su prema nekim studijama FET bebe u prosjeku veće - ne pitaj zašto jer nemam pojma). a razlika od 5 dana uopće ni nije razlika - to je zanemarivo.

sretno mame duplice i triplice

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

jojo i ignis kako ste? Jeste jos u komadu?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Tinich_ prvotno napisa Vidi poruku
    jojo i ignis kako ste? Jeste jos u komadu?
    Ja sam jos u komadu ali od jucer hospizltalizirana. Otvorena 3 cm i trudimo se izdrzat do nedjelje, da barem uđem u 36 tt

Tinich_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Kako se osjecas? Zasto izdrzati? Mislis da neces i duze npr do 37 tt? U svakom slucaju SRETNO!!! )

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Tinich_ prvotno napisa Vidi poruku
    Kako se osjecas? Zasto izdrzati? Mislis da neces i duze npr do 37 tt? U svakom slucaju SRETNO!!! )
    A dr kaze da ne vjeruje da cu dva tjedna ovako izdrzat, da cu se sigurno jos otvorit. Sad ssm pod nadzorom pa cemo vidit. Ma samo da bude sve u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •