Obzirom da je bar 15 godina mlađi od mene, mlađahan je, vjeruj mi.![]()
A toliko je tašt da je sigurno ostao i sexy.![]()
Obzirom da je bar 15 godina mlađi od mene, mlađahan je, vjeruj mi.![]()
A toliko je tašt da je sigurno ostao i sexy.![]()
Ma već me je nagovarao... više puta... Nisam nikad pristala... obaveza je to. Aaah.
Meni sijede rastu ko lude posred glave ko neke nemani, ko čudovišta sa 7 glava, svaka ima fi od milimetra i po.
Još uvijek sam na lješnjak pramenovima, ali učestalost postaje sve veća, prije jednom godišnje, a sad svako drugo šišanje.
Frizerka kaže da će sistem držati još koju godinu, a onda kanta boje na glavu.
Ja želim biti plava.
Neću sama, i ne znam kad ćual budem.
da, ljudi misle da je sa sijedom najveci problem boja, a puno veci problem je frizura
sijeda dlaka je deblja, losije se oblikuje, ne mozes s njom nista
sjecam se kako sam prije, mlada, kukala kako mi je kose malo i kako je tanka
a sad bi mojom dlakom mogao dizati terete na dizalicu
sa strane ljudima je to super, kao zdrava kosa
samo frizeri kuze koji je to problem
i mi sijedi koji na kraju onda svi imamo istu frizuru
U odnosu na pubicne?
Strah me pitati sto bih pitala![]()
predvidjam da ce tema do jutra imati pet stranica
sad da vidimo jesam li vidjelica
Ja ih imam masu...i par mjeseci se ne farbam, vec sam dugu kosu osishala...skoro pa i da vise nije bilo boje na njoj.I popustim i kupim boju, nectra colors, tesko smetje...ofarbala kosu da bih skuzila da su mi sjede jos uvijek tu, 100% prekrivanje sjedih, my ass
Pa da, i to je problem. Ja sam jednom ostala totalno sijeda na stražnjoj strani glave, kod frizera.
Sad mi frizerka zna da mi iza teže hvata pa tu maže cijelu kosu i duže ostavi i provjerava.
ja bih se, da imam prekrasan oblik glave, (a nemam) majkemi, osisala na 1 centimetar.
ovako se maltretiram sa kosom.
ne bi
ja imam nelijep oblik glave pa sam svejedno bila godinama na cenat osisana
ipak, sa sijedima nikad ne bi
to tek izgleda staro
moja mama, na koju sam ja tako rano osijedila, se, kako je u dbk krenuo rat, izolacija, i visemjesecni nestanak struje i vode, sisala na cenat, nista drugo nije preostalo
tako skroz sijeda i na cenat osisana je izgledala starije nego sada, 20 godina poslije, isto skroz sijeda ali s 5-8 cenata kose
Posljednje uređivanje od ivarica : 08.05.2014. at 20:04
ako se farbaš u kućnoj radinosti, onda pazi kako se farbaš. to se svaki pramen na vrhu tjemena mora obojiti. to nonšalantno farbanje (samo smuljaš po tjemenu) je u mom slučaju značilo da sam jednom izostavila jedan sijedi čuperak i izgledala kao halid muslimović u svojim najboljim danima.
slika
Totalni off topic, ali moram
Carmina406, vidim da cesto imas dva posta jedan za drugim. Znas li da unutar 2 minute mozes urediti poslanu poruku?
On topic, Mojca ja te vec 4zamisljam u nekoj Cruela deVile kombinaciji, ono posve bijeli pramen po sred cela.![]()
Posljednje uređivanje od rossa : 08.05.2014. at 21:53
Ma rossa znam,ali nešto mi šteka forum pa često mogu samo pisati preko tapatalka,a tu opciju ovde nisam pronašla. Da ne govorim da dok ja napišem već vidim tri nova posta itd. Šta da kažem....pećinarka. Hvala ti
Ti si očito već odlučila, al meni se čini da bi samo bacanjem gumice za kosu u smeće riješila problem ..
Kad imaš stalno rep svaka sijeda te bode u oko, raspušena može potrpit puuno više sijedih.
Pitanje je samo jel ti se da nosit takvu frizuru?
Nego meni majke mi nije jasno zasto vi ne volite ic kod frizera???!!!
Brate mili odmorim se izmasiraju mi tjeme, procitam gloriju i story, klaframo o svacemu, nitko ne mamace...
Ja volim.ici kod frizera i na sve tretmane uljepsavanja jer se ljepse osjecam a i uzivam tamo osim na depilaciji he he
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.05.2014. at 23:00
i ja sebi ljepše izgledam (i ugodnije se osjećam) kad malo "osvježim" boju, odrežem kosu koja mi je narasla na sve strane.... a da ne govorimo o tome da se informiram o hrvatskoj selebriti sceni. :l'oreal:
bit će vremena za sjede... sunce mu kalajsano.
Posljednje uređivanje od mama courage : 08.05.2014. at 23:11
Ne čitam ni Gloriu ni Story, ne volim klafrati, nije mi baš drago kad me netko stran masira, i još to moram platiti.
Izdržim kad se baš moram ošišati ili je neka prigoda, iako, najčešće mi dođe da odmah operem kosu ili se bar dobro raščešljam, ja volim da mi je kosa "po mome"
Oprostite frizerke, kozmetičarke, pedikerke, maserke...da su svi kao ja, malo biste zaradile.
Ja pustim vas da vi klafrate,a ako vam se šuti....šutim i ja. Onda vam zavirujem u gloriu koju čitate![]()
Medeni pramenovi na crnu dugu kosu, ee, tek je to HalidM đir
Priklanjam se struji prvi put frizer - kasnije doma sama (ili TD, a za koju godinu i Smjehuljica), jednobojno, tvoje-bojno.
edit: morala sam stavit crticu između tvoje i bojno, forum ne da psovat, LOL!
Posljednje uređivanje od Argente : 08.05.2014. at 23:43
http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/...boje-kose.html
Kakav nesritni halid vidi Đenfer...a nu Đesikee
E to su pramenovi,pa neće valjda žena radit žutu zebru na glavi. Ili hoćevaljda neće
Odi u frizera ženo,a ako ti predloži bojanje u tvoju boju bježi,spašavaj glavu i kućni budžet...to mo'š i sama
Viva la Modra noć![]()
upravo ovo sam si napravila prije 2 dana
ajme na šta ličim
to je ono kad hoćeš uštedit, a ispadne totalni fijasko
uglavnom, ja sam htjela drastičnu promjenu, pa za takve stvari preporučam frizera
a i za prvo farbanje (bilo izrasta, bilo cijele kose) isto preporučam frizera, čisto da vidiš kako bi to trebalo raditi
onda idući put možeš probati sama
A da odeš frizerki samo za prvi put, da ti odredi boju + da vidiš proceduru?
Ja sam odustala od farbanja (osjetljiva sam na kemikalije, ugušim se - baš mi smeta...). Imam šarene sijede oku ušiju, kosa mi je nekakva kestenjasta, ništa posebno. Ali ono što mene čini zapuštenom i jadnom je ako nisam dobro ošišana. To je ono što je bitno i što meni daje uredan izgled. Šišanje - dosta mi je svakih 6 tjedana.
Ne moraš se ti kratko ošišati, ali odluči se jednom za probu, pa ćeš vidjeti.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.05.2014. at 08:46
Takva frizura je dobra samo prvi dan... nakon toga više ne... pa ju zato vežem... a da ju perem svaki dan... e ne bih baš...
A duga puštena kosa je moj osnovni stil... dok sam bila mlađahna i dok je kosa bila u super formi...
I meni je muka od trla-brla klafranja po frizerajima... zato mi i je super ovaj moj frizer, tip je skroz kul, pričamo stalno, ne gasimo se... ali su razgovori prilično atipični za frizeraj.
Mojca, ovo su kao neke zdravije farbe, tj. nemaju par spojeva, meni bilo dovoljno da se utješim da na tjeme stavljam nešto malo manje kemično.
Ne čini mi se farbanje neka filozofija i ne vidim potrebu odlasku kod frizera ako ne misliš experimentirati s bojama, uz svaku farbu su i upute, no možda je meni lako reći, ipak su godine iskustva iza mene, sad sam već poprilično sijeda i izrast je gadno vidljiv.
ja od kad znam za sebe, farbam svoju mamu. koja je jako rano skroz posijedila, a prirodno je bila tamno smeđa. i ni jednom mi se nije desilo da farba ne pokrije sve sijede. lijepo s pinelom, ili s prstima (ovisi koja je farba, jel se cijedi iz bočice ili se umuti) idem pramen po pramen, farbam joj izrast, onda oko ruba lica još jednom jer one male dlačice na čelu i kod uha znaju ostati nepofarbane, i onda na kraju iscijedim ostatak farbe na vrh glave i vrhove onako umuljam.
a jesam objasnila![]()