Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2240

Tema: "azoo statistika" 2

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hej,hej!
    ja odavno ne pisah na ovom forumu.malo sam se izolirala,jer mi je dojadilo godinama udarati glavom o zid. bukvalno!

a sad nesto mislim kako je nama microtese zadnja nada i kako ne zelim jednostavno da to ne uradim ,pa makar nakon toga stavila tacku na svu pricu.

nego,generalno, gdje je najbolje micro raditi?
    nekad je u igri bila Belgija,ali pakleno skupa,pa Istanbul isto tako poprilicno skup i sad se pojavilo Sarajevo,nama najblize,meni pogotov jer sam iz BiH,ali nesto ne znam da je neki utisak ostavljen...
    mi smo bili na nekim konsultacijama i nismo bas odusevljeni,oderali su nas za 5 min razgovora.
    sta velite?ja ne bih zalila novce jer zelim da taj pokusaj bude najbolje sto si mogu priustiti.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    hej,hej!
    ja odavno ne pisah na ovom forumu.malo sam se izolirala,jer mi je dojadilo godinama udarati glavom o zid. bukvalno!

a sad nesto mislim kako je nama microtese zadnja nada i kako ne zelim jednostavno da to ne uradim ,pa makar nakon toga stavila tacku na svu pricu.

nego,generalno, gdje je najbolje micro raditi?
    nekad je u igri bila Belgija,ali pakleno skupa,pa Istanbul isto tako poprilicno skup i sad se pojavilo Sarajevo,nama najblize,meni pogotov jer sam iz BiH,ali nesto ne znam da je neki utisak ostavljen...
    mi smo bili na nekim konsultacijama i nismo bas odusevljeni,oderali su nas za 5 min razgovora.
    sta velite?ja ne bih zalila novce jer zelim da taj pokusaj bude najbolje sto si mogu priustiti.
    Samo da pitam nešto u vezi s ovim. Radi li se uopće micro tese u Pragu ili u Mariboru/Postojni?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

U Mariboru se micro ne radi.

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Žene, je l' može neka od vas meni da kaže gde možemo da uradimo mikro tesu? Javila mi se jedna ženica, kaže da su je radili u Pragu, a ja taj podatak ne mogu nigde da nađem, tačnije nigde ne piše da se tamo radi taj postupak. Šta se dešava sa klinikom u Sarajevu? Ja sam sklonila miom, sad čekam par meseci pa da krenemo u postupak, negde u novembru ćemo zakazati.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj vesnam prvotno napisa Vidi poruku
    Žene, je l' može neka od vas meni da kaže gde možemo da uradimo mikro tesu? Javila mi se jedna ženica, kaže da su je radili u Pragu, a ja taj podatak ne mogu nigde da nađem, tačnije nigde ne piše da se tamo radi taj postupak. Šta se dešava sa klinikom u Sarajevu? Ja sam sklonila miom, sad čekam par meseci pa da krenemo u postupak, negde u novembru ćemo zakazati.
    U Sarajevu se može odraditi, klinika je opet počela sa radom, a u Pragu se radi Mesa/tesa, ali ne i mikro tese, tako su meni napisali iz Pronatala, a sad koja je konkretno razlika između Mesa i obične biopsije ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •