-
Postupaka ima a lista za lijekove je sve duža. Sada se upisuje (koliko sam čula dok sam čekala na folikulometriju) za 1mj 2015.
Što se tiče rezultata postupaka, prije tjedan dana sam bila u svom 1. postupku u prirodnom ciklusu. Bilo nas je četvero. Od toga je jednoj ženi pobjegao folikul, dvije su ga imale ali bez jajne stanice a moja nije bila zrela. Znam kakve su statistike ali isto tako znam da gore sve ide kao na traci tako da su postoci još i manji.
Nikako ali baš nikako doktori ne bi smjeli tretirati sve žene isto jer nitko od nas nema isti ni ciklus, ni hormone niti nam paše isto vrijeme primanja štoperice.
Također nema lijekova za sve pa uvaljuju kutiju Clomiphena za 100 kn i ubrajaju ga u stimulirani ciklus. Sramotno!
Zbog svega navedenog odlučila sam sljedeći ciklus pokušati privatno s Clomiphenima ako ništa drugo da usporedim pristup a nadam se da je bolji jer sve to košta ohoho.
Slušala sam druge prijateljice dok su mi pričale o postupcima i borbi, čitala na forumu ali dok to osoba ne prođe sama ne zna koliko je psihofizički teško.