pak za vađenje estradiola mislim da bi ti i oni na humanoj mogli napisati internu uputnicu? Meni se čini da je meni tako jednom dr. napisao ali to me samo taj put poslao vaditi
pak za vađenje estradiola mislim da bi ti i oni na humanoj mogli napisati internu uputnicu? Meni se čini da je meni tako jednom dr. napisao ali to me samo taj put poslao vaditi
[QUOTE=Mali Mimi;2624826]pak za vađenje estradiola mislim da bi ti i oni na humanoj mogli napisati internu uputnicu? Meni se čini da je meni tako jednom dr. napisao ali to me samo taj put poslao vaditi[/QUOTE
Ok, sad sam zbunjola. Pa sta nije to normalno vise u sklopu postupka. Ja sam svaki put vadila, i luda ja mislila da se to podrazumjeva i dalje pa nije mi palo na pamet ni pitatiti.
[QUOTE=Mali Mimi;2624893]Pa bilo je davno, recimo negdje u vrijeme kada si se ti registrirala na rodi koliko vidim.. Uf osjecam se staro kada tako pisem.
Ali da to sa upitnicom me zbunilo, a za vadjenje krvi sam sjetila tek sinoc pregledavajuci stare papire. Ali dobro vidjeti cemo uskoro kako ce biti.