Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3594

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pak za vađenje estradiola mislim da bi ti i oni na humanoj mogli napisati internu uputnicu? Meni se čini da je meni tako jednom dr. napisao ali to me samo taj put poslao vaditi

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Mali Mimi;2624826]pak za vađenje estradiola mislim da bi ti i oni na humanoj mogli napisati internu uputnicu? Meni se čini da je meni tako jednom dr. napisao ali to me samo taj put poslao vaditi[/QUOTE

Ok, sad sam zbunjola . Pa sta nije to normalno vise u sklopu postupka. Ja sam svaki put vadila, i luda ja mislila da se to podrazumjeva i dalje pa nije mi palo na pamet ni pitatiti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

[QUOTE=pak;2624840]
    Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    pak za vađenje estradiola mislim da bi ti i oni na humanoj mogli napisati internu uputnicu? Meni se čini da je meni tako jednom dr. napisao ali to me samo taj put poslao vaditi[/QUOTE

Ok, sad sam zbunjola . Pa sta nije to normalno vise u sklopu postupka. Ja sam svaki put vadila, i luda ja mislila da se to podrazumjeva i dalje pa nije mi palo na pamet ni pitatiti.
    A kad je to bilo? Ako je nedavno nemaš frke vjerojatno se nije nešto promjenilo, ja sam bila davno a te stvari s uputnicama se mijenjaju ali ne baš svaki mjesec

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Mali Mimi;2624893]
    Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku

A kad je to bilo? Ako je nedavno nemaš frke vjerojatno se nije nešto promjenilo, ja sam bila davno a te stvari s uputnicama se mijenjaju ali ne baš svaki mjesec
    Pa bilo je davno, recimo negdje u vrijeme kada si se ti registrirala na rodi koliko vidim.. Uf osjecam se staro kada tako pisem.
    Ali da to sa upitnicom me zbunilo, a za vadjenje krvi sam sjetila tek sinoc pregledavajuci stare papire. Ali dobro vidjeti cemo uskoro kako ce biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •