ah, srećo, isto se i ja pitam.....
a valjda još nije vrijeme (mislim naravno na ovaj mjesec, ne na duže)...
ah, srećo, isto se i ja pitam.....
a valjda još nije vrijeme (mislim naravno na ovaj mjesec, ne na duže)...
srećice-
...gore glavu!!!!!!!!!
...bubekice-ma ona je nešto mjerila,gledala,vamo tamo...i ovaj mj.nije kao i obično na desnom,nego će bit na lijevom o....a i mislim da bi osjetila da je puknuo,jer sam imala prije takva probadanja,da sam se morala "primit" za jajnik...a sad niš...
bo..ovaj mj.je sav neki čudan,svima nama
ali se definitivno trebam seksati više..ovo hvatanje ničemu ne vodi...
jest da je malo teško sa malim djetetom i mm-om koji radi u 3 smjene ali ovo mi je užas.
svaki put mi se poklopi O sa njegovim noćnima ili popodnevnima, pa kad sam ja doma, njega nema i obrnuto!
i onda još koji put njegovo nonšalantno, ma kaj se živciraš, dijete se ne radi na silu, bla bla bla...
ma daj..
sad sam se ispucala..
a joj srećice pa zar i ti![]()
baš je nešto bljak ovaj mjesec![]()
tigrić da znam kako je, uvijek nešto...
treba na svima jedna grupna![]()
Mi koji ne možemo drugačije, dijete se radi na silu, nego šta! Mislim, probale smo drugačije pa nije uspjelo. Što nam drugo preostaje nego na silu?!?!?
A kolike zatrudne ofrlje, bezveze, slučajno, bla bla bla i pobacile!Meni je žao, danas sam jako ljuta pa ću svašta napisati! Jako sam ljuta, jako, jako, jako!
Danas ću se naručiti kod ginekologice, ajme čekat ću 1 mjesec sigurno. No, slagat ću i reći da me nešto bolucka dolje i da želim doći što prije. Briga me! I neka izvoli dati mi uputnicu za S-gram! To ona daje, ako želim ići socijalno, a ne da dajem 300 kn za taj trenutak samozadovljavanja?Još uspijevam biti i humoristična.....
cure, ja još nisam procurila, ali danas sam popišala opet minus, tako da samo čekam da stigneSreća_83, i mene uhvati svako malo melankolija i sumnjam da ćemo ikada imati drugi dijete i žalosti me to jako, pogotovo kad vidim kako R želi brata ili seku i kako je brižna sa manjom djecom u parku... šmrc
cure, ja još nisam procurila, ali danas sam popišala opet minus, tako da samo čekam da stigne
Sreća_83, i mene uhvati svako malo melankolija i sumnjam da ćemo ikada imati drugi dijete i žalosti me to jako, pogotovo kad vidim kako R želi brata ili seku i kako je brižna sa manjom djecom u parku... šmrc
ja sam od subotre počela piti neke tablete za dizanje željeza. tsh sam sredila. sad nekako imam više nade, od kada znam da je sređujem neki disbalans u tijelo, koji je otežavao začeće. kupila sam i onaj lubrikant na ebayu koji kao pogoduje spermićima da duže žive!
dakle, ovaj mjesec ću se šopati svim i svačim
ako uz sve to ne uspije do kraja ljeta, u rujnu ćemo krenuti na potpomognutu!
sad sam se posvađala s mm-om na pas masters.
uh, sreća da je prošla O.
Hej cure...
Žao mi je za minuse,a tolko smo željne tog plusiće..bilo čijeg.
Srećo,grlim...usran neki dan.
Meni bila usrana noć,povračala,muuučno,sad jedva cirkuliram kak se slabo osjećam.
I bazalna mi je bila povišena u jutro zbog neprospavane noći,al unesla sam ju ipak.
Bljakić na kvadrat...
Isla sam uradit betu. Bice oko 14. Danas 30DC, 18DPO, a 3 kako ne koristim utrice.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HK, ti si nam trenutno jedina nada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
HK
žužy mčnina i povraćanjea da ti zanemariš tempicu od jučer
![]()
Ma beta je samo zvanicna potvrda da nisam trudna, pa da mogu mirno cekati M. Ovaj ciklus cu da odmorim, pa da vidim sta cemo dalje. Psihicki sam opterecena i oko mame i oko sebe, pa mi bas treba odmor.
težak nam je današnji dan..baš je...
ja sam mm pokolpila slušalicu i napisala poruku od 3 metra. demostrativnu i bezobraznu.
uh,uh
Kris, je li može uzorak MM donijeti u bolnicu, dakle socijalno (ako je privatno onda može, tako sam čula)....?
srećo nisam kris, ali...
moze, ali budite oprezni - uzorak ne smije stajati dulje od pola sata i mora ga drzati na tjelesnoj temperaturi (u djepu sakoa, npr.).
srećice ipak bolje da on to "napravi" na licu mjesta... poslije ćete se samo pitati je li dobro "skladišteno" i možda ponavljati nalaz što bi mu bilo još gore...
Jao... MM je rekao "samo tako ili nikako!" Znači, ne gine mi privatno pljunuti 300 kn....
ne kuzim - pa mozete odnijeti i privatno i u drzavnu bolnicu, zasto bi onda placali?
a muz, bez komentara![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 26.05.2014. at 13:25
Ma ne, ok, ako se može i u državnu odnijeti.... Samo, ne znam kako ćemo to izvesti, kroz pola sata... Nešto ćemo smisliti. Samo da mi je dobiti uputnicu.... Hvala, cure!
srećice kao kaznu za nekooperativnost uskrati mu nešto u tom iznosu kuna i plati privatno![]()
mislim da je manje stresno to obaviti u wc-u klinike nego na minutu kad treba krenuti....
Užas, koja bezveze atmosfera na na Rodi, toliko loših vijesti.... Maledeta!
toliko sam se veselila ovom proljeću i ljetu, a sada bi se najradije zavukla u neki brlog i prespavala ovaj loš period...![]()
I ja se pridruzujem u divnom raspolozenju...![]()
totalno deprast dan......
bljakast....tužan.....grrrrrrrrrrrr
....ali cure moje,znam da je teško i preteško ponekad izdržati takve dane,i da nam bude svega dosta.....tu smo se za jednu ,i jedna za sve...ne dajmo da nas loši trenutci i dani bace u bed!
i nama će jednom zasjati sunce!!!!!!!
Privatno se valjda moze a u bolnici nam nisu dali, ni na sv.duhu ni na vv...s time da na vv priznaju samo njihov a na sv.duhu su hajde da tako kazemo bolji uvjeti, veca soba sa materijalom a na vv nemres ruke ispruziti i jos se sestra dosta cuje ...e sada mozes nazvati pa pitati jel dopustaju iznimke...nama nisu jbgaMorao je dati svoj doprinos tamo.
lista za 27.05.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro, dame!
Eto, nakon ubitačnog ponedjeljka, svanuo nam utorak... Jučer sam dušu isplakala, svašta mi se tu skupilo, i plakala sam na kraju zbog sasvim desete stvari nego sam počela na početku dana.... Ajme... Sve u svemu, nisam to mogla držati u sebi, samo je izlazilo, kao bujica... Onda sam počela zahvaljivati Bogu na svemu što imam pa sam opet počela plakati, ali od sreće. Ah, koji dan... Ne ponovio se!
Vrijeme je da nekome svane sunce i objavi nam +! Sretno, trudilice!
Jutro!
Ajmo svi na kavu!
Moj graf je prolupao, prebacio mi je O, a bila je sigurno 11dc jer sam bila na uzv 15 dc i vidjelo se žuto tjelo.
Mami, probaj discard ovu temp na 15dc, mozda prebaci nazad...
Jutro svima!
Sreco![]()
Jutro cure
Ajde glavice gore, uskoro ce ljeto, manje presinga, biti ce plusica![]()
jutro!!
i meni je nekako danas bolje, zaparavo čim sam jučer došla doma, a moje malo sunce dotrčalo u zagrljaj, svijet je instant ljepši!! svima vam želim što prije takvo čudo!!!
Jutro svima! evo mene napokon za laptopom (izgleda da smo ga uspjeli ozivjeti, barem na neko vrijeme).. I sta se sve puno izdogadjalo,, ne stignem sve ni procitati. Zao mi je za ove minuse.. nije lako svaki mjesec to prozivljavati.. i slazem se sreco s tobom, ponekad je bolje pustiti da emocije odrade svoje i da izadje sve van. Nekak se ipak lakse dise nakon toga.![]()
Lorelai, kako se ti osjećaš? Trudno?
Evo, ja si skuhah kavu jer sam skoro zaspala na poslu... Ema se po noći češe, prokleti atopijski dermatitis ili alergija, miša mu, nemam pojma što joj je! I onda se budim svako malo kao da opet imam dojenče pored sebe...![]()
Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 27.05.2014. at 10:29
Ahoj
Evo mene danas malo življe nego jučer,odvegetirala sam dan...da bi u noći mm pak povračal i kooma
bubekica,bi ti malo s nama na listu? Onak,za društvo..do jeseni![]()