Helou!
Žužy, drago mi je što si i ti živnula malo... Evo, ja gubim krv u stilu...
Bijah kod svoje gin. Sasvim očekivano, moj pregled je za mjesec dana!Prvo mi je rekla 27.6. Napomenem joj da tada ću vjerojatno dobiti menstruaciju, ali da se nadam da neću, pa mi prebacila termin za 3.7.
No, možda se moja M. uplaši pa ne dođe, već dođe bebica! Ja je u svojim mislima zovem Željka koliko je željena ta beba....
Što se tiče s-grama, dakle prvo moram napraviti ja pretrage i po nalazu moje gin. odlazim doktoru opće prakse MM i dobivamo uputnicu, naručujem ga i čeka se mjesec dana!!! Kad se sve zbroji, ide na s-gram za 2 mj.?!?! Inače, uzorak ne smije biti stariji od 10 min!U tom trenutku zamišljam muža u autu ispred bolnice.... i kad je gotov brzo donosi čašicu! A veli MM "i šta ja iz kabine izlazim sav zapuhan i donosim tu čašicu?" A velim ja njemu "pa imaš 10 min da dođeš sebi!"
![]()
Ma ja rikavam od smijeha već 15 minuta...............!

Prvo mi je rekla 27.6. Napomenem joj da tada ću vjerojatno dobiti menstruaciju, ali da se nadam da neću, pa mi prebacila termin za 3.7.
No, možda se moja M. uplaši pa ne dođe, već dođe bebica! Ja je u svojim mislima zovem Željka koliko je željena ta beba.... 
Odgovori s citatom