Pokazuje rezultate 1 do 50 od 217

Tema: Hrvatski jezik - državna matura - ministar - učenici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    svake godine na halabuku oko mature mogu napraviti ?
    spajalice, misliš da mi ne bi isto to napravili, u naše vrijeme e da smo imali fejs, forum.hr i twitter
    začas napraviš grupu i organiziraš akciju "ajmo zatrpat ministarstvo mailovima".
    mi smo između sebe mrmutali o maturi, kao uostalom i oni danas, samo net je net
    a ima i duhovitih komentara, šta je je, nasmijah se dobro s njima
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 28.05.2014. at 11:19

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, misliš da mi ne bi isto to napravili, u naše vrijeme e da smo imali fejs, forum.hr i twitter
    začas napraviš grupu i organiziraš akciju "ajmo zatrpat ministarstvo mailovima".
    mi smo između sebe mrmutali o maturi, kao uostalom i oni danas, samo net je net
    a ima i duhovitih komentara, šta je je, nasmijah se dobro s njima
    iz iskustva mene kao studenta i mene kao asistenta, mogu ti reci da je razlika ogromna. sad ti se dodju svadjati jer oni vide da si im mogao dati "bar" pola boda na nekom zadatku, jer taj dio je tocan, a to sto su zbrljali na kraju koga briga. i tako pol ovdje pol ondje i sl. dodjes do prolaza.

a komnetari su zabavljajuci priznajem i sama kratim vrijeme na njima

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Točan tekst zadatka na ovom linku: http://www.index.hr/vijesti/clanak/o...le/750081.aspx

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam isto dosla u prvom pokusaju do 11 a ne mislim da mi treba poduka da parovi ne moraju biti mjesovit (u zivotu). U zadatku sam (malo povrsnijim) citanjem dosla do toga da su mjesoviti.
    E sad, da sam "ufurana" u tu "shemu" zadataka (ko sto bi srednjoskolci trebali biti) vjerojatno bih prepoznala o kojem tipu zadatka se radi i znala kako ga rjesavati.

A da sumnjiv na taj nacin kao prejednostavan... nakon onog zadatka s vece-manje i razlomcima ne mogu nikako reci da je ista "sumnjiviji" kao test srednjoskolskog znanja matematike od njega

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •