Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Evo da vas razveselim dva Emina bisera:

- sinoć sjedi na tuti, pokušava kakati i govori: "ajde, kako je tvrdo govno, izađi, izaaaađi, ajde izađi!"

- nastavlja: "nema ništa, ništa, ništa, nema, neeeema, ništa nema, nema ništa, ništa, ništa..." I tako tri minute! (ovdje nije mislila na govanca, izlazila su, eto tako pjevala je bezveze )
    Posljednje uređivanje od Sreća_83 : 28.05.2014. at 14:06

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Bas je slatka!
    Kad smo kod djecjih "izjava", imam i ja jednu. Moja curka je pred dva dana imala tantrum jer joj tata nije dao bonbon. POcela je urlati i bacati se po podu na sto joj je tata rekao da ce dobiti po guzi ako tako nastavi. Na kraju ju je klopio po guzi, a ona njemu da ju sad boli guza i neka ljubi...

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da vas razveselim dva Emina bisera:

- sinoć sjedi na tuti, pokušava kakati i govori: "ajde, kako je tvrdo govno, izađi, izaaaađi, ajde izađi!"

- nastavlja: "nema ništa, ništa, ništa, nema, neeeema, ništa nema, nema ništa, ništa, ništa..." I tako tri minute! (ovdje nije mislila na govanca, izlazila su, eto tako pjevala je bezveze )

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Bas je slatka!
    Kad smo kod djecjih "izjava", imam i ja jednu. Moja curka je pred dva dana imala tantrum jer joj tata nije dao bonbon. POcela je urlati i bacati se po podu na sto joj je tata rekao da ce dobiti po guzi ako tako nastavi. Na kraju ju je klopio po guzi, a ona njemu da ju sad boli guza i neka ljubi...

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nije niš komentirala...osim pred dva dana kad još nije skužila ,možda ni dobro pogledala moj karton,samo je rekla"a dobro,dogovorili smo se da ćete se god.dana trudit,i pratit ćemo stanje..blablabla..".a ja njoj"ali ja nemam vremena godinu dana,ipak sam u onoj najgornjoj granici!!!"...odgovorila je"oprostite,vi zaista ne izgledate kao da vam je toliko g...požurit ćemo se onda"
    nikakvu terapiju ne uzimam,niti je predložila-sve prirodno....dao bog da i ona najveća želja bude prirodna...!
    red-strpljen spašen(znam da je teško tako govoriti..ali)...možda se i tvoji folikulići jednostavno probude!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •