Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Kako bi trebala izgledati školska priredba?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Moj ne želi svirati na školskim priredbama iz puno prizemnijeg razloga - da mu se dečki iz razreda ne bi rugali što svira
    Iako, nikad mu se nitko nije rugao, ali on ima svoje fiks-ideje. A opet, u ovom slučaju možda i bolje da ne nastupa, iz ranije spomenutih razloga.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Moj ne želi svirati na školskim priredbama iz puno prizemnijeg razloga - da mu se dečki iz razreda ne bi rugali što svira
    Iako, nikad mu se nitko nije rugao, ali on ima svoje fiks-ideje. A opet, u ovom slučaju možda i bolje da ne nastupa, iz ranije spomenutih razloga.
    Moj stariji dijeli stav tvog djeteta - taj ne bi svirao jer mu nije ugodno nastupati ni u glazbenoj, gdje se to od njega očekuje. Ne treba zanemariti ni stav drugih klinaca... A mlađi se voli producirati i pasalo bi mu da nastupi (ponekad je u nižim razredima znao nositi melodiku i zafrkavati se) ali na kraj pameti mi ne pada da ih tjeram.

Ima dosta prigoda za nastupe u glazbenoj školi - moji su baš jučer otišli slušati i snimati kolegu koji je imao nastup. To je društvo koje je "umreženo" a u osnovnoj školi ih prečesto gledaju kao čudake - ne čudi me što tvoje dijete tako razmišlja, jer imam to i doma. Pa nek onda sviraju tamo gdje su to i naučili, a osnovna škola nek prezentira ono što ONI rade s djecom, a ne učenike gš koji su eto slučajno u njihovoj osnovnoj školi...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Nažalost, i iza loše priredbe stoji dosta rada.

Moji su kriteriji skroz niski: da je zbor koliko-toliko discipliniran, da recitatori govore tekst napamet, da se učitelji/voditelji ne motaju po pozornici i uskaču u točke kao da je generalna proba, a ne prava stvar, da sami sudionici iza pozornice ne buče i ne vire za vrijeme tuđih nastupa, da se ne pjeva na playback.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •