Ja vas ne kuzim, pa zalite se uredima i svojoj lokalnoj upravi. Evo Tanci ja se nasoj zalila preko nekoliko puta. Lijepo sam iscitala pravilnike i non stop se bunim, jer jedno pise u pravilniku, a drugo na uplatnici. Ponekad sam ostvarila svoje pravo, ponekad ne.
Ako vec potezete pitanje besplatnih udzbenika, mozete potegnuti i pitanje boravka, koje je isto tako pod lokalnom upravom.

Meni ne smeta sto ZGB ima besplatne knjige, uopce. Niti me smeta sto su, ciji ono? varazdinski klinci, dobili tablete prosle godine, dok u nasoj skoli treci razredi su ove godine imali nastavu u knjiznici. To je pitanje lokalne uprave. Pitanje proracuna.
Ajd sad iskreno koliko vas uopce procita prijedlog proracuna za svoje mjesto? Meni to dodje ko hobi. Pa pogledajte malo koliko novaca odlazi na skroz glupe stvari u tom proracunu.
I ne nisam osoba koja podrzava gradonacelnika grada zagreba, dapace, spadam u one kojima nikako nije drag. ni moj gradonacelnik mi nije simaptican. ali nemam volje i snage jos se trositi na toj fronti. Tako da ako ste nezadovoljni, imate snage i volje, lijepo krenite u akciju. Pokrenite peticiju, skupite potpise. zanima me koji broj ljudi ne bi potpisao da bi besplatne udzbenike?