Trebala si samo u frizeraju pitati račun. A onda pitati zašto ti naplaćuje uslugu koju nisi tražila. I tako do kraja. Točno kužim o čemu pričaš. Ja nisam tip od nekog istjerivanja pravde po dućanima,ako bih vidjela da je AS iz doba Jugoslavije okrenula bih se i otišla jer nemam živaca ispravljati krive drine,ali mi je drago da ima ljudi koji će odreagirati. Nažalost tako je to više manje svugdje,ničemu se ne čudim. Ako sam nezadovoljna poslom nije mi stranka koja dođe kriva za ništa. Ljubaznost i profesionalnost se isplati,pa volim "igrati na tu kartu" tako volim i da prema meni postupaju. Ide mi strašno na živce kad se na prodavaču vidi da je nezadovoljan,nezainteresiran za svoj posao...ali mogu razumjeti da je tako. Na takvim se mjestima ne zadržavam.

Došla jedna moja prijica sredit nokte u jedan fancy salon. Cura krenula s manikurom i kaze toj mojoj bez pardona "Ti si mi zadnja danas,jedva čekam kući. Pun mi je k.. više i turpije i noktiju cijeli dan.....itd itd" koja usluga,i još to sve masno naplati. Ima da se osjećaš baš spešl