Stranica 41 od 50 PrviPrvi ... 313940414243 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,001 do 2,050 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj edina prvotno napisa Vidi poruku
    Neznam gdje da postavim ovo pitanje pa evo ovdje cu. Treba da radim FETa mozda sledeci mjesec, Sta mislite jeli previse da trazim da mi vrate 3 embria?
    edina, ja mislim da je previše.
    Pročitaj malo ove teme: http://forum.roda.hr/threads/30493-U...5%A1nost-FEt-a i http://forum.roda.hr/threads/84692-S...mbryo-transfer

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure zao mi je zbog negativnih beta. Glavu gore sljedeci ce biti dobitni .Saljem vam svima puno ~~~~~~~~~~~~~
    Svim cekalicama puno strpljenja i velike beturine !!!!
    Stena- sretno draga do kraja tebi i tvojoj mrvici

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Da prijavim i rezultat bete: 0,0. Katastrofa. Nema druge nego sve ispocetka.
    Njanja, zao mi je.. Al ipak treba pričekati rezultat bete. Zanima me, s obzirom na učestale izostanke implantacije, da li ste radili kakve imunološke pretrage?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

FAnas sve sam pretrage obavila,zadnje prije 6 mjeseci,jedino sto nije bilo O.K je ANA gen,za njega pijem aprednislon(neka vrsta kortizona) ujutro,ovaj smo put probali i sa proluton depo dva puta tjedno! betu vadim tek u subotu,ali do sada sam svih sest postupaka imala to znojenje i nije nikad do sada znacilo trudnocu,neznam vise ni sta da uradim,probala sam imunologiranje sa intralipid infuzijama,evo i proluton koji ide u misic i boli ko sam vrag,ja vise nemam ideja,znam da nije gotovo dok beta ne pokaze tako al...javim se uglavnom u subotu

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Njanja, sretno, drzim fige da ovaj put beta ipak iznenadi!!
    Uvijek ste na istoj klinici ili ste probali promijeniti? Ponekad drugi doktor vidi ono što drugi ne vidi ili ima koju ideju više..

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Uf puno negativnih beta, cure drzite se, odmorite se, pa na jesen nadajmo se da ce biti vise srece.
    Cekalicama, trudnicama i ostalima ~~~~ za srecu !

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

FAnaS ovo nam je druga klinika, prva je bila totalni promasaj ali mi ne trebalo vremena dok sam to skuzila, tamo su mi propala tri pokusaj financirana od drzave! U ovoj sam super zadovoljna, trude se maximalno, svaku moju ideju su saslusali, uglavnom i prihvatili! Izgleda kako imamo neki problem u prihvacanju embrija mada neznam jos kakav niti iskreno imam ideja sta bi jos istrazivala!!!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ljudi moji,
    Nisam dugo pisala na forumu ali vas pratim.
    Molim pomoć,
    12.06. bio mi je tranfer, imam pozitivan test, a sutra mislim vadit betu.
    Jutros sam bila u tete i došao mi je osjećaj da ću pasti u nesvjest. Jadna žena se uzvrtila oko mene, cila se prepala, a taj osjećaj dolazio mi je svako malo u naletima i nije me baš ni pustio.
    Pila sam vodu, šečer, limunadu ali nikako da me pusti, oblio bi me hladni znoj, ruke bi mi se počele tresti i onda onaj osjećaj da ću se srušiti.
    Da li je tko od vas doživio slično i šta ste poduzimali, sutra moram ići radit i stalno imam osjećaj straha da se to ne ponovi.
    lp

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jel bas moras ici raditi? Vjerovatno ti je tlak

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure, molim vas pomoć. U svibnju sam imala transfer ali nije uspjelo po ne znam koji put......
    To nam je bio zadnji (četvrti) bestplatni pokušaj preko HZZO-a. Da li ima još netko da je u istoj situaciji?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

keti10, a sto je s prirodnjacima?

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Keti10

žao mi je da niste ostvarili trudnoću.

na žalost u takvoj situaciji u kojoj ste se našli naći će se mnogi neplodni parovi.

prema dostupnim podacima iz literature unutar 6 pokušaja liječenja u stimuliranom postupku uz maksimalno zadovoljene sve stručne parametre i uvjete liječenja (a to sigurno nemamo u našim bolnicama) roditeljstvo ostvari oko 70% neplodnih parova.

sada važeći zakon prije dvije godine smanjio je broj pokušaja liječenja neplodnosti na teret hzzo-a sa 6 stimuliranih na 4 stimulirana postupka.

premalo za mnoge kako bi ostvarili roditeljstvo.

imamo temu:

http://forum.roda.hr/threads/85375-2...a-teret-HZZO-a
    Posljednje uređivanje od Inesz : 26.06.2014. at 07:40

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj keti10 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, molim vas pomoć. U svibnju sam imala transfer ali nije uspjelo po ne znam koji put......
    To nam je bio zadnji (četvrti) bestplatni pokušaj preko HZZO-a. Da li ima još netko da je u istoj situaciji?
    keti10, da ti tu odgovorim. Ja sam, na sreću, iz tog zadnjeg stimuliranog postupka ostala trudna. Tako da ću preostala dva prirodnjaka iskoristiti za drugo dijete ako bude sve u redu.

Da nisam imala sreće taj zadnji put, bila bi u istoj situaciji kao i ti i iskreno ne znam što bi i kako dalje. Vjerojatno bi krenuli skupljati novce za privatnika. Nadam se da će ti uspjeti s prirodnjacima.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Njanja, ipak ti izvadi betu!

Žao mi je zbog silnih prijavljenih negativnih beta

Ina35 ~~~~~~~~~~~~~~ da nam javiš veliku betu. A to sa vrtoglavicama i "malom" snagom je normalno! Znaš ono kao u meksičkim sapunicama - žena se sruši, i nakon toga trudna!

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Dino 84,ja mislim da kada rodiš,imaš ponovno pravo na postupke otpočetka,a ne da si 2 prirodnjaka čuvaš za to

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj dazler prvotno napisa Vidi poruku
    Dino 84,ja mislim da kada rodiš,imaš ponovno pravo na postupke otpočetka,a ne da si 2 prirodnjaka čuvaš za to
    nazalost, broj postupaka se ne resetira nakon rodjenja...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Meni je jučer bio 4dnt, bilo mi je jako zlo navečer (al sam bila gladna, pa sam ipak jela), boli me kao da ću dobiti M i preksinoć i jučer me držala migrena (PMS) - a to ne mora ništa značiti.
    Sinoć sam se sjetila da radim test u ponedjeljak i kak ću se opet razočarati pa sam prebolijevala lošu vijest. Al MM me uvijek utješi svojim racionalnim razmišljanjem i optimizmom.

Kako se vi držite?

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sadie draga nas dvi se pratimo...kako u postupku, tako i u raspolozenju...
    Neznam kako vi izdrzavate ovo vrime do bete, ali ja cu poludit od citanja o implataciji, imunologiji i tim piz...strasno me muci ta nasa idiopatija...skroz mi je poljuljana vjera u uspjeh...

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Ja ne čitam ništa o tome jer bi me to skroz izludilo.
    Da imam puno manje godina, bilo bi mi lakše gledati loše bete i išli bismo prek hzzo-a. Ovako se utrkujem s vremenom za svoje 2, 3 srećice. Kad bih znala da će mi uspjeti npr. 5. postupak, ok, idemo do 5. Ovako se ponadam, pa me ulovi malodušje, a ne mogu si kripohraniti mozak do bete.
    Al opet, ovo mi je 3. postupak. Koliko je cura bilo na stvarno puno postupaka, a sve štima. Valjda će uskoro doći na red i na nas.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    nazalost, broj postupaka se ne resetira nakon rodjenja...
    baš sam sad na drugoj temi o ovome pisala. Sad već bivši ministar Ostojić je bio obečao da će to tako biti ali nije uneseno u Zakon. Eto teme i pitanje za novog Ministra.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja bih svim curama u postupku zavibrala - želim vam puno puno sreće i pozitivnu betu.

*sunisshining* avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sad sam sama sebi ispala bezosjecajna. Nisam ni promislila na zene koje imaju malo vise godina od mene. Ja mozda docekam neki bolji i posteniji Zakon o mpo.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Teško da ćemo imati bolji mpo zakon. Zakon ima svoje nedostatke, ali je svakako napredak u odnosu na prijašni zakon. Ali u današnjoj situaciji besparice i ekonomske krize pacijenti ne mogu ostvariti prava na liječenje koje im zakon omogućava.

Što se tiče liječenja neplodnosti, bojim se, situacija će biti sve gora. Novaca za liječenje se nema, a još ako promjenom garniture na vlasti dođe i do promjena zakona u smislu zabrane zamrzavanja embrija i ograničenja oplodnje na 3 js (i slično što smo već imali)... jao si ga neplodnima u Hrvatskoj.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

pozdrav!
    javljam vam da sam rodila,u ponedjeljak,mali Ivan nas malo iznenadio,al nema veze,glavno da je sve dobro
    od srca vam svima želim da doživite tu sreću kad dobijete svoju štrucu na ruke

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Čestitam iberc velika dobrodošlica malom Ivanu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iberc, iskrene čestitke, uživajte !!!!
    jo1974 terminušo,
    Malobrojnim curama u postupku želim puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 26.06.2014. at 18:10

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

ljudi moji,
    ja sam totalno nu šoku 14 dan beta 45.
    Premala, smrdi mi na biokemijsku???
    Posljednje uređivanje od ina35 : 26.06.2014. at 19:31

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

meni je bila 14 dana od ovulacije 44,biokemijska...

geronimo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Drage moje imam pitanje...početkom 7 mjeseca bi se trebala prvi puta trebala počet pikat. Znam da počinje od 2 DC ali me zanima koliko se dugo pika?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

geronimo to će odlučit doktor na temelju rasta i veličine folikula na folikumetrijama,ja osobno sam 9-10 dana

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj ina35 prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi moji,
    ja sam totalno nu šoku 14 dan beta 45.
    Premala, smrdi mi na biokemijsku???
    Vjerojatno. Ali BetaPlus ima na svojim stranicama priručnik o IVF-u gdje pišu vrijednosti bete po dnt i ispod u tekstu da se može dogoditi da je nekome premala ili prevelika, ali da to ne mora nužno biti znak za uzbunu. Vadi betu još koji put, možda ipak ima nade.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moze biti biokemijska ali i ne mora. IVF ili ICSI?
    Meni je 27dc bila 68 (ciklusi 25-28dana).

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Iberc cestitam od srca na malom Ivanu
    Sretan mu imendan!

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

bio mi je icsi, izvadit ću još jednu ali ne sluti na dobro

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

ja sam pomakla vadjenje bete na danas,posto ako sutra vadim krv tek ce me u ponedjeljak nazvat,a ja cu do tada biti za ludnice! simptoma nemam ama bas nikakvih,ono nesretno znojenje se nastavilo jos dvije noci,ideja nema niko nikakvih vise sta bi moglo biti ili sta nije,posto spricam proluton 2*tjedno,na odbacivanje ploda ne pomisljaju! postala sam im "opsesija" tako da me doktor nazove jednom dnevno kako bi vidio kako sam ,jedva ceka da me se rjesi! ja sam postala ko baba neka,et igra mi ljevo oko nije dobar znak ))))) znaci izludi samu sebe,pipkam se gdje stignem i kad stignem,nemogu se odlucit jesu mi grudi narasle ili nisu!!!ljudi na mars lete,kloniraju ovce a na ovu betu moras 10 dana cekat,to me izludi! sto sam se raspisala ))

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

njanja1, u potpunosti te razumijem !! Sretno !

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ina35 ponekad kod ICSI-a bude u pocetku manja beta. Drzim fige da ipak bude sve ok. Kad vadis sljedecu?

Njanja sretno

gigii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Bubekica zubekica Sjajni folukulići, držim palčeve!

Ja sam odlično! Puno me probada zadnjih dana pa me to brine i nekako nisam sigurna jesu li crijeva ili maternica, jel me mallo muči probava (što je totalno nespecifično za mene). Inače, suuuuper! Rijetko dođem na forum... Hvala što misliš

Citiraj bubicazubica prvotno napisa Vidi poruku
    curama s negativnim rezultatima-grlim vas i vibram da bude sretno u idućem postupku!
    čekalicama testića i beta,i skorašnjih rođendana-sretno,najsretnije,i s pozitivnim ishodom,da možete dvostruko slaviti!!!!!!!!!!
    od danas u akciji (današnja već obavljena),sljedeća po preporuci dr.u srijedu,jer o samo što nije,a folikulići su vec dosta veliki(onaj najveći nešto preko 19 mm,skoro 20(lijevi),a drugi oko 18 mm,jer meni tako u toj veličini pucaju)...

gigii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Jo 1974, jupiii! Koliko tjedana je to već?

Čestitam iberc!!! velika dobrodošlica Ivanu. Čestitam svima!

Onima koje jos cekaju navijam i grlim.

Eto mene rijetko ovdje ali mislim na sve nas.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

njanja ne brini za simptome. Ima cura koje ih nisu uopće imale, a bile su trudne. A možeš imati divne simptome, a da ti to bude od utrića.
    gigi probava ti se hoće uspavati od utrića.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Eto da vam se malko javim..danas obavila zadnji uzv..folikuli su na 18 do 20...u nedjelju punkcija...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na 100tu!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Jutros mi je bila punkcija.Dobili smo 17 jajnih stanica...sutra cu saznati koliko je zrelih, odnosno oplodjenih

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ledamo, vaaaauuuu, kakva je bila stimulacija?
    ~~~~~~~~~~~~ za dalje!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

~~~~~~~~~~~~ za dalje!
    Ja bih rekla, inozemna

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

prijavljujem negativnu betu ;ako neko ima ideja sto da jos kontroliram neka mi da prijedlog jer ja ideja nemam vise nikakvih!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

njanja1,žao mi je

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    prijavljujem negativnu betu ;ako neko ima ideja sto da jos kontroliram neka mi da prijedlog jer ja ideja nemam vise nikakvih!!!!
    Njanja zao mi je..drzi se

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

~~~~~~~~~~~~ za dalje!
    Hvala ti Bubekice stimulirala sam 13 dana puregonom 125 i zadnja 4 dana naizmjence 125 i 150. Prva stimulacija u drugom centru je bila od prvog dana uzasno bolna. Sve je opcenito bilo drukcije, tako da se nadam i boljem rezultatu. Ovaj put zadnjih par dana lagani bolovi, al totalno zanemarivo. Trenutno nemam bolove, samo lagani pritisak u trbuhu. Primila sam narkozu i opet su me jedva probudili. Jos sam ovaj put pricala da se ne zelim buditi jer nesto lijepo sanjam haha. Ja se toga uopce ne sjecam

mimadz avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj njanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    pridružujem se negativnom trendu... beta čista nula! ovaj puta je bil onajgore dosada, već odmah 2dnt krenuli lagani grčevi, lagano smeđarenje 6dnt. očito opet nije bilo ni početka implantacije... očajna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •