Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Kakve ste vi stimulacije dobivale?
    S obzirom na moj jako nizak AMH 1.5
    primala sam gonal 4 ampule od 2.DC i 1 cetrotide - 2 folikule (pukle ranije, 13.dc stoperica 15.dc aspiracija)
    drugi put 4.ampule menopura i 1. decapeptida od 1.DC - 3 folikule ( jedna pukla 13.dc, aspiracija 15.dc jedna nezrela, jedna prezrela)

Dali se moze dogovoriti s profesoricom da se neki ljekovi kupe pa da se pojaca stimulacija ili da se u prirodnom postupku kupuje klomifen ili sl.
    ?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku
    primala sam gonal 4 ampule od 2.DC i 1 cetrotide - 2 folikule (pukle ranije, 13.dc stoperica 15.dc aspiracija)
    drugi put 4.ampule menopura i 1. decapeptida od 1.DC - 3 folikule ( jedna pukla 13.dc, aspiracija 15.dc jedna nezrela, jedna prezrela)
    Dali se moze dogovoriti s profesoricom da se neki ljekovi kupe pa da se pojaca stimulacija ili da se u prirodnom postupku kupuje klomifen ili sl.
    ?
    Pozdrav!
    Meni je u cita stimulacija bila femara ili femara+menopur U 4 icsija imala sam dva puta po dvi stanice ( kad je bio i menopur) i dva puta po jednu. Svaki put se oplodile, dosle do 8stanicnih, vracene 3dan i ne bi se uhvatilo.
    To ti je ono sto si meni na AMH 1.142 koji je manji od tvoga davali.

Sad idem u petrovu u 10mj i dr je rekao probati sa punom stimulacijom. Meni to cudno i ne ocekujem puno, jer s obzirom na nalaze, i toliki AMh, mi smo low responderi i ne mozemo stvoriti vise stamoca nego ih ima. Ne znam koliko je u zg postupak privatno, al mene bi s obzirom na manje lijekova sa samom femarom doslo oko 6500,00 kuna.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj PapigaCapo prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    Meni je u cita stimulacija bila femara ili femara+menopur U 4 icsija imala sam dva puta po dvi stanice ( kad je bio i menopur) i dva puta po jednu. Svaki put se oplodile, dosle do 8stanicnih, vracene 3dan i ne bi se uhvatilo.
    To ti je ono sto si meni na AMH 1.142 koji je manji od tvoga davali.

Sad idem u petrovu u 10mj i dr je rekao probati sa punom stimulacijom. Meni to cudno i ne ocekujem puno, jer s obzirom na nalaze, i toliki AMh, mi smo low responderi i ne mozemo stvoriti vise stamoca nego ih ima. Ne znam koliko je u zg postupak privatno, al mene bi s obzirom na manje lijekova sa samom femarom doslo oko 6500,00 kuna.

aaaa ajde da još ima netko iskustva s tako niskim AMH, fermal još nisam dobijala, ali ni klomifen, možda idući put bude mjenjala.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj NelaR prvotno napisa Vidi poruku

?

NelaR, primala si dosta visoke doze gonala/menopura. Jesi razgovarala sa doktoricom koja te vodi u Petrovoj o tome da ti ordinira klomifen u prirodnjaku?

Jesu li ti brojali antralne folikule prije stimulacije, kakvi su ti drugi nalazi? FSH, LH ,estradiol na 3. dc?

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    NelaR, primala si dosta visoke doze gonala/menopura. Jesi razgovarala sa doktoricom koja te vodi u Petrovoj o tome da ti ordinira klomifen u prirodnjaku?

Jesu li ti brojali antralne folikule prije stimulacije, kakvi su ti drugi nalazi? FSH, LH ,estradiol na 3. dc?
    Nisu mi brojali folikule prije, čak prije ove zadnje nisam ni na ultrazvuku bila.
    Za klomifen sam pitala ali kaže da se to onda računa kao stimulirani postupak.
    Možda da ju pitam da sama kupim ljekove?
    Idem 14. na ultrazvuk za prirodnjak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •