Pokazuje rezultate 1 do 50 od 324

Tema: što je neoprostivo u braku

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Zbilja nikad nisi bacila oko na njegove mailove? i sigurna si da on nije na tvoje?
    Ne mislim ništa loše pod tim, ne mislim kad bi se to i dogodilo da je to nepovjerenje prema partneru, nego ona ljudska znatiželja
    Moj muž ima pristup mom mailu, kao i ja njegovom ne radi neke kontrole ili štajaznam, nego eto tako "mora" biti..On je pomorac nekad se dogodi da po par dana ili tjedana nemaju signal i ja normalno provjeram dali je stiglo nešto što je bitno i ne može čekati na odgovor dok on eventualno dobije signal..isto tako ja njemu kažem da otvori moj mail jer je npr. teta iz vrtića poslala slike sa izleta..
    Pa slično je i kod mene - iz sasvim praktičnih razloga. E-mail adrese su na istom računalu (i dječje) i jednostavno je sve otvoreno. Pa ako sam ja na službenom putu, a majstor parketar potvrdi svoj dolazak, netko će to već vidjeti. Nije da čitam (ne zato jer je tajna, nego zato jer me brdo njegovih stvari jednostavno ne zanima, isto kao što mm-a ne zanima čitati recimo ovaj forum, iako zna i nick i password i sve, ali to ne radi. ). Pogled ne skrećem jer ne mogu - e-mail je u našoj kući "opće dobro" i otvoren, više zbog djece nego zbog nas. Bar je tak bilo dok klinci nisu naučili sigurno korištenje interneta i e-maila, a sad im već polako dajemo pravo na privatnost uz minimalni nadzor (zadržali samo mogućnost nadzora, a ne i obvezu). Da nismo tako otvoreni jedan prema drugom, teško bismo djeci obrazložili potrebu nadzora u određenoj dobi, a ovako - podrazumijeva se da je sve otvoreno i to je to. Nema igre skrivača. Zapravo, nikad je nije ni bilo.

S mm-ovim mobitelom mi se komplicirano služiti pa to radim samo u slučaju krajnje nužde. Isto vrijedi i za njega i moj mobitel. Definitivno se djeca najbolje snalaze s tuđim uređajima, ali na našim mobitelima nema nikakvih problematičnih sadržaja.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 10.07.2014. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •