Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Gadna navika - pušenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

samo pratim i želim puno uspjeha svima koji se trude prestati. kad je motiv jak, sve se nekako posloži, meni je motiv bio plus na testu za trudnoću koji je sada već 13-godišnjak, još malo pa će 14 god da sam nepušačica. želim svima da uspiju. meni je bilo nevjerojatno lako, samo sam prestala, nikakvih kriza, žudnje za cigaretom ili sl., kao da nikad nisam zapalila. knjigu koju spominjete skinula sam za kolegicu koja je baš u vrijeme kad sam pratila onu drugu temu, ponovo počela pušiti nakon još jednog pokušaja prestanka. i tada sam doživjela pravi šok, nije ni htjela razmotriti ideju da je pročita i to mi je objasnila meni vrlo neobičnim argumentom kako njen život i nema baš neku kvalitetu pa da ga želi produžavati. ono, totalni crnjak (a nije da je neki mračan tip). bila sam bez riječi, svjesna da nema smisla uvjeravati je u suprotno jer je, očito je, bila potpuno obeshrabrena propalim pokušajem. zato mislim da treba pokušati prestati samo onda kada je želja za tim dovoljno sazrela, kada sebe možeš doživjeti i proživjeti kao nepušača, neuspjeli pokušaji prestanka mogu te od te ideje samo još više udaljiti.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    zato mislim da treba pokušati prestati samo onda kada je želja za tim dovoljno sazrela, kada sebe možeš doživjeti i proživjeti kao nepušača, neuspjeli pokušaji prestanka mogu te od te ideje samo još više udaljiti.
    S ovim se slažem u potpunosti,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •