Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Cipele za široka stopala

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

I mi kupujemo iste modele ove nike su podstavljene, to vam je dobro? Nama ništ podstavljeno ne prolazi. Frodo papuče nosimo i van. E sad ove birkenstok sam gledala na netu,vidim da su kvalitetne a i široke, samo kaj su sve japanke ili sam kaj propustila?
    I jel su tvrde? Gdi ih kupuješ? Zapravo su slične frodovom modelu japanki ili se varam?

Ste probali kaj od ovih umi,pediped,livie&luca,preschoolians?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    I mi kupujemo iste modele ove nike su podstavljene, to vam je dobro? Nama ništ podstavljeno ne prolazi. Frodo papuče nosimo i van. E sad ove birkenstok sam gledala na netu,vidim da su kvalitetne a i široke, samo kaj su sve japanke ili sam kaj propustila?
    I jel su tvrde? Gdi ih kupuješ? Zapravo su slične frodovom modelu japanki ili se varam?

Ste probali kaj od ovih umi,pediped,livie&luca,preschoolians?
    Kako misliš podstavljene, misliš na onaj uložak unutra ? On nije ortopedski, a može se i izvaditi (vadim kad perem).
    Ja Birkenstock osobno ne nosim, ali to su bile prve sandale koje nisu skidali, dapače. Totalno su im ugodne i odgovaraju im (Frodo su non stop skidali). Nisu sve japanke, imaju i papuče i sandale. Samo, moram te upozoriti da se ne smiju prati vodom, inače donji, drveni dio pušta boju i boji stopala. Mi ih kupujemo samo za prigode kad se sređuju.
    Za igru smo ove godine kupili sandalice Rider, ne znam kako sam ih zaboravila spomenuti ! Odlične su, izrađene su od mekane gume, pa mogu slobodno s njima u pijesak, vodu, blato, bilo gdje. Navečer ih samo operem sapunom u sudoperu, prebrišem ručnikom i to je to, čas posla. Mogu se kupiti u spotskim dućanima, vidjela sam da ih prodaju uz Ipanema obuću.
    Ove marke koje si nabrojala, nismo probali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •