Čini mi se da je vaše neslaganje oko ovoga otišlo stvarno predaleko (robica, prsluk, fen i po meni najgore zadirkivanje djeteta do mjere da on ima noćne more poslije njenog posjeta- po ovom šta pričaš ona je nečovjek) i da je vrijeme da ti sa sobom riješiš da je došlo vrijeme za čistu matematiku, kao da se radi o strancu s kojim imaš poslovni deal.
Ovako bi ja- unajmiti procjenjitelja nekretnina i računovođu (ne znam koga ali nekoga ko bi izračunao sva davanja i primanja sve 3 od početka ove farse) i neka ljudi odrade svoj posao. Djeli se na 3 djela pravedno, a nakon smrti mame pravedno njen dio na vas dvije. Bez emocija, čista računica na papiru. I zaboli te njeno histeriziranje, nek se ode liječit, ali kod specijalista a ne na tebi ili tvojoj djeci.
Tu neke cure govore kako je bolje imati sestru nego novce. ja tako ne mislim, sestra ili ne, ona ne nepravedna i sbična. Po meni je bolje imati čist račun (zbog svoje djece kojima to sve ostaje na kraju) i mir u kući, nego biti zakinuta i vezana za takvu sebičnjaku jer mi je kakti sestra. Sestra ti je na papiru i to je sve. Razlika je u tome što ona to zna a ti ne. Nije li sama rekla da si ti za nju mrtva? Mah! Ja bi to od.ebala iz svog života po kratkom postupku.
Želim ti puno sreće da riješiš stvari na način da ti ostane mir u srcu i da te djeca kad odrastu jednog dana ne pitaju zašto si više prepustila teti a oni sad imaju manje od bratića? Nažalost, to sad gledam u muževoj obitelji.