Stranica 48 od 50 PrviPrvi ... 384647484950 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 2500

Tema: Odbrojavanje 2/2014

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure, hvala puno, nadam se da nas beta neće razočarati....
    kod mene su već su krenuli tipični strahovi - kolika će biti beta, hoće li se duplati, hoće li srce prokuckati
    svima puno ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Eto kako se nikad nisam nadala da cu jednom i ja ugledati pozitivnu betu nisam ni puno pisala na forumu.
    Ali moj FET dvije morulice se pokazao uspjesnim, pa zelim dati i drgima malo nade u uspjeh i kad se nimalo ne nadas.
    Moja beta 13 dnt 890 a 15 dnt 2071
    Curke ja jos ne mogu vijerovati da je uspjelo! Nisam se nadala, zapravo sam napravila testic onaj internetski jeftini da konacno prestanem sa Estrofemima i Utricima kad ono 11 dnt svijetla crtica, a ni jedan znak, simptom trudnoce, uspjeha, niceg. I tako sam prozivljavala strahove dok danas nisam ponavljala betu i vidjela da se i vise nego poduplala.
    Uzasno me strah i uopce se ne osjecam trudno, a i jos nisam svijesna toga.

Zelim iskreno iz srca svima ovakav sretan scenarij kad tad.....

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Marlen jeeeee. cestitam~~~~~~~~~~~~ da do kraja bude skolski
    gdje si bila u postupku?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Saan hvala! Ovo je bio prvi postupak na VV, nakon silnih postupaka u Vinogradskoj.

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Marlen, wow koja beta - čestitam od

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ajme Marleen,tako si me obradovala,rasplakala....ma ne mogu ti reci kako mi je dragi!!! Sada drzim fige za uzv i vjrujem cak i dva mala srca!!!!! Welcome to club .....sretno do kraja!!!!

Vivach,cestitke i tebi na plusu i ~~~~~~ za lijepu betu!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Napokon jos radosti na forumu,cestitam cureeee samo naprid!!!!!!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bravo Marlen, jako sam se obradovala! Zelim ti urednu trudnocu i zdravu bebicu na proljece
    Bravo za VV!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Vivach, sad vidim da i kod vas ima lijepih vijesti, posebno me vesele trudnoce iz dijagnoza kakva je nasa, ako nije tajna, gdje ste bili u postupku?!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Čestitam Marlen,prekrasno!

Ledamo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Cestitam Marlen

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke hvala vam na cestitkama! Rasplakale ste me, a nisam jos uopce plakala do sada od srece!
    Mury mislis da bi mogli biti dvojceki?

Svima zelim lijepe bete!

Zao mi je onih kojima ni ovaj put nije uspjelo. Na zalost nije uspjelo ni mojoj prijateljici, a ja ne znam kako da joj kazem da meni je...srce ce mi pukniti...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Marlen uljepsala si mi kraj ljetovanja cestitam!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Marlen prvotno napisa Vidi poruku
    Curke hvala vam na cestitkama! Rasplakale ste me, a nisam jos uopce plakala do sada od srece!

Svima zelim lijepe bete!

Zao mi je onih kojima ni ovaj put nije uspjelo. Na zalost nije uspjelo ni mojoj prijateljici, a ja ne znam kako da joj kazem da meni je...srce ce mi pukniti...

Čestitke Marlen sad samo školski,tako je i meni bilo kad je nama uspjelo a mojoj prijateljici nije ali zato je ona mene razveselila 8 tjedana kasnije i prirodnim putem ostala trudna,čuda su moguća a tako želim i tvojoj prijateljici,bolje joj sad reći nego joj to kriti jer to može joj isto tako teško pasti misleći da je smatraš da je slaba i da nemože podnjeti tuđu sreču.

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Pridruzujem se cestitkama!!!!

Svima zelim lijepe bete!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da, po beti ...ma sretno kako god, dal jedno ili dvoje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Eto kako se nikad nisam nadala da cu jednom i ja ugledati pozitivnu betu nisam ni puno pisala na forumu.
    Ali moj FET dvije morulice se pokazao uspjesnim, pa zelim dati i drgima malo nade u uspjeh i kad se nimalo ne nadas.
    Moja beta 13 dnt 890 a 15 dnt 2071
    Curke ja jos ne mogu vijerovati da je uspjelo! Nisam se nadala, zapravo sam napravila testic onaj internetski jeftini da konacno prestanem sa Estrofemima i Utricima kad ono 11 dnt svijetla crtica, a ni jedan znak, simptom trudnoce, uspjeha, niceg. I tako sam prozivljavala strahove dok danas nisam ponavljala betu i vidjela da se i vise nego poduplala.
    Uzasno me strah i uopce se ne osjecam trudno, a i jos nisam svijesna toga.

Zelim iskreno iz srca svima ovakav sretan scenarij kad tad.....
    Marlen od srca ti cestitam uzivaj u svojoj trudnoci.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajme Marlen, cestitam!!!
    Ne mogu ti opisati kako mi je drago!
    Neka bude skolski cijelim putem!
    Predivno!!!!

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Cestitam, Marlen. Cekam betu s 2 morule i imam ih jos 3. Nisam se puno uzdala u njih jer nisu divne blastice, al ti mi dajes nadu. I primile su ti se cak obje. Fakat si zasluzila, koliko hodocastis po bolnicama.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Marlen, čestitam od srca, voljela bih da napišeš nešto više o svom postupku, koji protokol, gdje si bili u postupku, koliko si j.s. dobila i koliko i kakvih embrija, itd.

Iako, ako sam dobro shvatila, ti si imala morule ali 4. dan - ne morule 5. dan.

i negdje moram napisati, jučer sretnem forumašicu jednu - možda čita i možda se javi - uglavnom ima malca prekrasnog - 5- stanični i to treći dan i morala sam to ovdje napisati - posebno ja koja sam dosta skeptična prema embrijima koji kasne )

Sadie - držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nemoj biti skeptična prema embrijima koji kasne. Moji malci kasne jedan dan, ali nadamo se da će biti nešto od njih.
    Fala na figicama. U srijedu je piš-test, ali već planiram uzv za idući fet. Al ajd, na godišnjem sam pa sam skulirana.

Ovo mi je prvi postupak bez ikakvih lažnih simptoma i gluposti od utrića. Tak se osjećam super i neopterećeno. U zadnjem postupku sam imala migrenu 6 dana zaredom, a tablete koje smiju piti trudnice mi pomažu kolko i cedevita bomboni.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kadauna, nisi fora, sad nam moras reci koga si srela

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Stvarno vam hvala svima!
    Kadauna napisala bi ja to sve samo mi vec luda glava stvara probleme. Jucer sam imala bas dosta bolova u trbuhu, kao menstrualnih i boljela su me leđa, a danas bas nist....pa se brinem.

A postupak je bio na VV i vracene su mi 2 morule 5-ti dan (mi nikad nismo dogurali do blastica, nikad) imam jos 4 zamrznute morule u dvije slamke. To mi je bio prvi FET ikad, jer nismo radili ET iz svijezeg postupka jer sam imala hiperstimulaciju (blagu ali doktor nije htio vracati, a meni vise bilo svejedno kad sam cula da od 12 stanica se oplodilo 7 i peti dan sve morule). Kad mi je na FET-u biologica objasnjavala koliko ce mo kakve vracati ja nisam nista cula ni zapamtila od misli koje su mi govorile "nisu blaste, nece uspijeti nema sanse". Eto ja im nisam davala nikakvu sansu....

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sadie zelim ti isti scenarij kao i moj. Ja sam isti slucaj kao i ti.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Hvala ti.
    Znači, imaš materijala i za 3. dijete.
    Meni je bilo tako krivo kad su mi rekli da zameci nisu dobri (al ni za baciti). Kao da su jadni nešto skrivili. Ne mogu svi biti lijepi odlikaši. I onda sam skužila da nisu zadovoljni jer kasne s razvojem, ali da to mogu nadoknaditi. Baš sam se osjećala kao da svi mogu imati dobre zametke, samo ja ne jer su moje js loše i nikad nećemo napredovati jer imamo lijene zametke.

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jutro svima, kavica je skuhana, poslužite se
    Ja pustila krvcu u laboratoriju jutros, nalazi će biti iza 11 sati

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    Vivach, sad vidim da i kod vas ima lijepih vijesti, posebno me vesele trudnoce iz dijagnoza kakva je nasa, ako nije tajna, gdje ste bili u postupku?!
    PFC-u u Pragu

Jucer sam imala bas dosta bolova u trbuhu, kao menstrualnih i boljela su me leđa, a danas bas nist....pa se brinem.
    Ajme, Marlen i kod mene je tako, zadnjih tjedan dana PMS bolovi svakodnevno i to dosta jaki, a jučer - ama baš ništa i odmah crnjak u glavi, sada mi je lakše kada vidim da je i kod tebe tako

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

marlen čestitke na lijepoj beti. moja je u prošloj trudnoći bila jako visoka, 1. beta oko 1600 druga preko 6000, ne znam sada više na koji dnt ali u ono uobičajeno vrijeme kako se vadi beta, pa smo mislili da su blizanci, ali nisu bili, jedna prekrasna djevojčica
    samo da i tu prijavim negativnu betu i sad sam čekalica novog postupka za cca 3 mjeseca.

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Nećete na prirodni?

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moja beta je 184 na 14 dnt, to je OK za 3 dnevne embrije?

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Ma to je super beta za trodnevne, ponovi u srijedu,sretno i cestitam

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sadie nećemo jer nemam ovulacije...
    vivach super je beta

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

vivach i marlen cestitam na betama , navijam za dalje!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure čestitam na lijepim betama

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Pišnula sam test, 9dnt 5dnevnih embrija. Crta je jeeedva vidljiva. E, sad. ne sjećam se je li prije upotrebe taj prozor bio skroz bijel ili je bio malko roskast tako da test zna di se crta treba pojaviti.
    Strah me ponadati se da sam trudna. Ako ponovim test preksutra crta bi se do trebala pojačati.

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sadie držim fige da je to to! a trebala bi svakim danom biti sve jača... sutra ponovi

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Sadie prvotno napisa Vidi poruku
    Pišnula sam test, 9dnt 5dnevnih embrija. Crta je jeeedva vidljiva. E, sad. ne sjećam se je li prije upotrebe taj prozor bio skroz bijel ili je bio malko roskast tako da test zna di se crta treba pojaviti.
    Strah me ponadati se da sam trudna. Ako ponovim test preksutra crta bi se do trebala pojačati.
    Sadie koji si test radila? Nekakav super osjetljiv ili?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Vivach prvotno napisa Vidi poruku
    moja beta je 184 na 14 dnt, to je OK za 3 dnevne embrije?
    Cestitam na lijepoj beti hoces ponavljati betu? Meni su rekli da netrebam vec da odem na uz tocno 3 tjedna od transfera potvrditi trudnocu. Tad sam bila 5+2.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj artisan prvotno napisa Vidi poruku
    marlen čestitke na lijepoj beti. moja je u prošloj trudnoći bila jako visoka, 1. beta oko 1600 druga preko 6000, ne znam sada više na koji dnt ali u ono uobičajeno vrijeme kako se vadi beta, pa smo mislili da su blizanci, ali nisu bili, jedna prekrasna djevojčica
    samo da i tu prijavim negativnu betu i sad sam čekalica novog postupka za cca 3 mjeseca.
    artisan zao mi je zelim da ti ova jesen bude najljepsa do sad

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Sadie koji si test radila? Nekakav super osjetljiv ili?
    Gravignost, osjeti betu od 10.

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sadie gravidnost je bjel da ne može biti bjelji ako nema šta detektirat!Inače je ba 10, 11, 12 dnt dosta svijetla crtica...U svakom slučaju držim fige da je to to, ali test možeš još jedan danas, pa ćeš biti sigurna! Pitala si kad ću ti se obratiti,evo Sretnoooo!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Gravignost, osjeti betu od 10.
    I ja sam taj radila
    Frćka ti je sve napisala...potpisujem
    Ja bi ponovila jos jedan sutra a 11 dnt betu.
    Ja sam radila betu na 12 dnt...u potpisu imas pa tak da bi tvoja isto trebala biti jako lijepa na 11 dnt sto ti od srca zelim

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Hvala cure.
    LaraLana moji su piceki 5dnevni tak da radim test 9dnt - danas

Sutra cu vaditi betu. Danas sam trebala raditi test, ali je na tako osjetljivom testu crtica jedva vidljiva pa me strah preniske bete, odnosno biokemijske. Vidjet cemo sutra, mozda sve bude ok.
    Kolika je minimalna beta da nije biokemijska?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Sadie, ne postoji minimalna beta, moze i s lijepom betom bit biokemijska (trudnoca potvrdjena samo testom, ali ne i uzv).
    Sutra ti je 15dpo, lijepa beta bi po nekim statistikama trebala biti veca od 100.
    Sretno i saljem puno ~~~~~~~~

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sadie , da je to-to!
    Nečeš pričekati još dan,dva za betu?
    Ako ipak vadiš sutra,izvadi i za dva dana da vidiš rast.
    I nemoj mislit o biokem...a kaj se tiče brojke,teško je reči. Baci oko ovdje,mada nema pravila..ali tu je realno stanje bete određenih dnt. A ne neke brojke kak bi trebalo biti.
    http://forum.roda.hr/threads/54020-j...lije-transfera

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala cure.
    LaraLana moji su piceki 5dnevni tak da radim test 9dnt - danas

Sutra cu vaditi betu. Danas sam trebala raditi test, ali je na tako osjetljivom testu crtica jedva vidljiva pa me strah preniske bete, odnosno biokemijske. Vidjet cemo sutra, mozda sve bude ok.
    Kolika je minimalna beta da nije biokemijska?
    Sadie znam da du tvoji 5 dnevni i bas zato sam ti napisala jer se bojis niske bete da ju radis 11 dnt i mirna si jer bi sa tvojim 5 dnevnim na 11 dan sigurno bila veca beta od moje na 12 dan dvodnevnih. A i kad se tak rano radi test ja bi jos jedan sutra ponovila sa jutarnjim urinom i sigurno bi ti bila jaca crtica. Sve u svemu sretno sto god radila

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

sadie drzim fige za veliku betu, evo ja jutros bila na uzv, vidjela sam srce kako kuca i čula sam srce, osječaj predivan, plod je par dana napredniji i dr. kaže vitalan uzv mjeri da je danas 7+5 i uglavnom sve je u redu, želi puno sreće drugim curama

Vivach avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Cestitam na lijepoj beti hoces ponavljati betu? Meni su rekli da netrebam vec da odem na uz tocno 3 tjedna od transfera potvrditi trudnocu. Tad sam bila 5+2.
    Klinika me nije tražila da ponovim, ali išla sam radi vlastitog mira - danas je 412
    Rekli su mi da odem na UZ za 7-10 dana

Sadie, drzim da sutra beta bude velika. Prošli puta je meni na betu od 200 test bio negativan, tako da im ne vjerujem baš previše...
    lady555 čestitam na srčeku, i sama si priželjkujem takav scenarij. Na koji dan si ti išla na uzv?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

lady555, čestitam od na srčeku na uzv... a koji nas to doktor pozdravlja i želi još lijepih beta? prof. Vrčić )
    Još jednom čestitke - tim mi je draže što je postupak bio takav kakav je bio a tvoj je malac odlučio ostati i lijepo se ugnijezditi!. Kad ideš i kamo na sljedeći uzv? i kad ti je bila punkcija, to je jedini relevantni podatak....

Sadie, nadam se da je to pozitivan test..... držim fige za sutrašnji test. Gdje si našla gravignost ultra ako je to taj od 10 osjetljivosti? Taj ja nikada nisam uspjela naći u ljekarnama.....

Sadie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

U Farmaciji. I jeftin je, oko 35 kn.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hvala vivach i kadauna, ja sam na prvi uzv išla sa 5 tjedana i stvarno je rano bilo ništa se nije vidjelo osim da je gestacijska u maternici,brinula sam se je li srce prokucalo da li se dobro razvija plod, dok danas sasvim druga priča puno sam sigurnija da sam sada trudna hihihiiiii,,, ja sam izostavila slovo M na " želi_m_ puno sreće drugim curama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •