Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1355

Tema: akcijske prijevare velikih centara....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    A bankomat na svakom cosku nije rjesenje za podizanje gotovine!?
    Ili je problem sto najblizi bankomat nije uvijek od maticne banke pa treba platiti proviziju?

Ispricavam se, ali ja sam zakleti nekorisnik plastice u svakodnevnoj praksi, a usto sam i ugostitelj pa me ovakva pomaknuta logika dira na osobnoj razini

I, ne, ne kupujem namirnice kojima istice rok jer mi je kvaliteta usluga koje nudim visoko na listi prioriteta, ali ne uvodim POS jer mi otezava (usporava) posao i ne dam im ni lipe vise nego moram, a drage volje cu uputiti goste do najblizeg bankomata maticne im banke.
    Oprosti, ali da mene posaljes do bankomata, nikad vise ti ne bih dosla, i pozalila bih se recimo tu na Rodi na kakvu sam "uslugu" naisla. Tvoj osobni odnos prema plastici je tu sasvim nebitan. Meni je ovo sto pises u "turistickoj zemlji" u 21. stoljecu jednostavno nevjerojatno.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti, ali da mene posaljes do bankomata, nikad vise ti ne bih dosla, i pozalila bih se recimo tu na Rodi na kakvu sam "uslugu" naisla. Tvoj osobni odnos prema plastici je tu sasvim nebitan. Meni je ovo sto pises u "turistickoj zemlji" u 21. stoljecu jednostavno nevjerojatno.
    Potpis na ovo, ja živim u malom mjestu na otoku u kojem nemamo ni jedan bankomat nažalost tako da ja u dućanu uglavnom plaćam karticom jer mi je do keša teško doći, imamo i jedan restoran u mjestu i zamislite da ti gosti moraju do prvog bankomata koji je udaljen 4 km

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako i ja.
    Jednom nam se desilo da smo jedva skucali za platiti večeru (nas 6) u Poreču, vlasnik se isto ponudio da bi on pričekao da odemo do bankomata

Jednom i više nikad. Bilo bi pošteno od vlasnika restorana koji ne primaju kartice da to naglase prije narudžbe, pa da možemo produžiti dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •