nadam se da nije nista ozbiljno... samo opusteno, pozitivne misli i sve ce doc na svoje![]()
nadam se da nije nista ozbiljno... samo opusteno, pozitivne misli i sve ce doc na svoje![]()
hvala ti...i inače sam ja jako pozitivna osoba,u svemu...ono može me neka depra pratit dan,pola dana(kao npr.danas jer sam se sjetila da sam točno pred god.dana na velu gospu napravila i ugledala pozitivan testić)..ali brzo preokrenem tmurne misli,i onda sam opet ona stara
ma nije baš onako zapravo jako ozbiljno(barem mislim)-;u pon.idem na prvo skidanje gipsa i nadam se da je sve dobro zaraslo i da ga neću više morat nosit,i da neće trebat operacija,jer sam već luda...;a uslijed privremene onesposobljenosti za kuhanje i rezuckanje,moja najbolja polovica mi sve to fino isjecka pripremi,a na meni je samo da miješam..ali ja ne bi bila ja,da se neki dan nisam polila ,opekla,spržila sa finim umakom,onako baš kako treba,sad točno na desnojm jajniku gledajući(malo iznad) imam lijepi otvoreni,crven trag veličine pola dlana...bez kože...
sva sreća da ne moram na fm,kod gin i slično,i da je na tom mjestu gdje je.a ne niže dole..zamisli kako bi onda radila bebu????..(i ovako je malo slijedom okolnosti kao za skrivenu kameru)..