Trina prvotno napisa
Imam pitanje. Znači situacija je sljedeća, nadam se da ću uspjei objasniti. Blagovaona je smještena na bivšem balkonu, koji je zatvoren bijelom pvc stolarijom. Znači četiri velika bijela prozora, a s jedne strane je još i jedan ogroman fiksni. Tamo je još i špajzica s bijelim dvokrilnim vratima i bijeli frižider. Stol i stolice su tamni hrast. Blagovaona je u produžetku dnevnog, koji ima wenge stolić i tv ormarić, kao i police. Ne kuži se baš jako razlika u boji tog tamnog hrasta i ovog wenge, nije upadljivo pa da izgleda ko šaka u oko. E sad bih trebaala kupiti oveću komodu koja bi išla ispod tog velikog fiksnog prozora (kraj stola i stolica). I ubijam se već danima smišljajući koju boju te komode da uzmem. Ako uzmem bijelu, ne valja jer će biti prebijelo, presterilno. Ako uzmem wenge, bit će mi prevelika razlika između stola i stolica i te komode. A ako uzmem tamni hrast, možda to nebi bilo loše? aaaa Htjela sam uzeti crvenu pa nek vrišti tamo iz kantuna.
Još jedno pitanje. Ima li koja od vas tamnu radnu ploču u kuhinji? kako se to ponaša, kakvo je za održavanje?