Žao mi je što is prošla sve to Kris...nedaj Bože nikome
Žao mi je što is prošla sve to Kris...nedaj Bože nikome
Bilo je sto je bilo, ja ti mogu pomoci eto u slucaju da se odlucis na prekid, sto te ceka i kako. Nakon svega toga postoji bolje sutra, koliko god se daleko cinilo. Razgovaraj sa sm o svemu, sigurna sam da cete donijeti odluku sa kojom mozete zivjeti. Ne znam gdje se kontroliras, na Sv. Duhu preporucujem dr. Hafnera.
neznam kako ti je,i nedaj bože da znam.
ali samo želim dati podršku.drži se
Kontroliram se kod Dr.Podobnik,sutra idem na UZV,nadam se čudu ...
Ne znam kako da te utjesim, bila sam u tvojim cipelama dugih 8 tjedana, nas sin nije imao kromosomsku bolest, znaci uredan nalaz. Ali opet nije islo, bio je prebolestan. I trebalo je 8 tjedana da dodem do zida i da se suocim. Trebala bi otici doktorima specijaliziranima za rizicne trudnoce, oni u odnosu na pvt ipak imaju vise iskustva.
Znam da je potrebno drugo mišljenje,dogovorila sam I pregled kod dr.Kosa jer sam čula da je jako dobar dijagnostičar.Jedva sam dobila termin,da nisam bila bih na rubu ludila,ovako ću bar dati sve što mogu.Molim se za čudo,skupa sa MM i djecom...Javim vam što je bilo I još jednom hvala vam na utjehi,savjetima...divine ste,pusa svima I ugodan dan želim!