na papiru da ali kod nas npr (Osijek) Centar to niti išta drugo nikad nije spominjao, a i kad dođeš naoružan do zuba s info šta mi možda moglo tvoje dijete dobiti-koristiti preko njih to su procedure..Šta npr prema Zakonu podrazumijeva rana intervencija, što je to što bi mogli dobiti zna li netko? Moja curica je na Suvagu u ranoj intervenciji kod logopeda (s dva mj smo krenuli kao najmlađi pacijenti na Suvagu u Os) ali samo zbog toga što sam ja izričito zahtijevala od ped uputnicu i sama se tamo uputila tražeći odgovore kako pomoći djetetu..Centar nikada nije spominjao ni R od rane intervencije na žalost. Isto tako preko Centra možemo ići u Down centar pula, Centar Silver u zg i još na par mjesta, to nikad nitko iz Centra ne spominje, ako im ne dođeš s gotovim terminom (kao ja za Pulu) nećeš tamo nikad ni otići. Oni bi zapravo trebali biti posrednici između raznih Centara koji mogu tvom djetetu pomoći i tebe kao roditelja, no u praksi to nije tako, ti si taj koji sve dogovori (ako iskopaš gdje i na što imaš pravo-zato pohvale za ideju da sve stavimo na jedno mjesto) i od njih samo tražiš rješenje za taj i taj datum..