Pokazuje rezultate 1 do 50 od 92

Tema: Otok Prvić, informacije i iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jao ja se nadam da ce na Mljetu zauvijek ostati sve na moru i suncu.. U tome i je car, postoji milijun drugih otoka na kojima je ziva turisticka ponuda, neka ih par ostane i za one koji zele drugacije..

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a u Odisejevu špilju smo išli plivajući jer je to jedini način s 5 komada djece od 9 mj do 5 god, bial je to prava avantura, baš smo uživali.

i nikad se nisam toliko odmorila otkad imam djecu kao ove godine. Klinci su se igrali, mi plicali, ronili, ribu na gradele...ma uživancija.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Jao ja se nadam da ce na Mljetu zauvijek ostati sve na moru i suncu.. U tome i je car, postoji milijun drugih otoka na kojima je ziva turisticka ponuda, neka ih par ostane i za one koji zele drugacije..
    potpis,
    nadam se da neće svi ni apartmane preuređivati jer ovi preuređeni dođu 170 eura po danu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    potpis,
    nadam se da neće svi ni apartmane preuređivati jer ovi preuređeni dođu 170 eura po danu.
    Meni nije ok platit (nedovoljno uređen prema onome na što sam naviknula) apartman 60-70 EUR a realno vrijedi 40-45 EUR, ja o tome pričam suncokret. Volim uredan omjer cijene i kvalitete.

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni nije ok platit (nedovoljno uređen prema onome na što sam naviknula) apartman 60-70 EUR a realno vrijedi 40-45 EUR, ja o tome pričam suncokret. Volim uredan omjer cijene i kvalitete.
    kasno palim, ali evo: nije ni meni ok, ali radije sam platila 85 eura ap koji bi negdje drugdje vrijedio 50-60 nego da su svi bolje uređeni i da si odmor u np ne mogu uopće priuštiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •