Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1758

Tema: Ikea

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam indiferentna
    jos
    jer se nisam stigla zaljubiti
    bila sam samo 1x u ikei u austriji, prije 100 godina
    sad čekam hoće li se desiti ljubav na 1.pogled

a sto se tiče moralnih dilema ja žalim za vremenima kada se za regal dizao kredit, za kvalitetan regal domaćeg proizvođača, od zdravog domaćeg drveta, i kad je od tog regala živio i radnik koji je posjekao taj trupac, i onaj koji ga je obradio i onaj koji je slagao finalni proizvod :drvna industrija me odhranila, njojzi hvala:

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam indiferentna
    jos

a sto se tiče moralnih dilema ja žalim za vremenima kada se za regal dizao kredit, za kvalitetan regal domaćeg proizvođača, od zdravog domaćeg drveta, i kad je od tog regala živio i radnik koji je posjekao taj trupac, i onaj koji ga je obradio i onaj koji je slagao finalni proizvod :drvna industrija me odhranila, njojzi hvala:
    I ja na neki način..
    Ali u ta vremena si završio školu, fax... znao si da te čeka posao, i kolika će ti biti plaća... morao si se svojski potruditi da dobiješ otkaz... pa si mogao otplaćivati kredit...

Baš sam neki dan razmišljala kako se sva robica koju sam nosila kao klinka šivala na 500 metara od kuće moje bake, a klompe na kilometar...
    Tvornica s robicom više ne postoji, tvornica s klompama svaštari... ali su preživjeli... treća iz istog mjesta koja radi donji veš, kupaće i sl. preživljava.
    Marke robe koje su nosile moja baka, teta i mama više ne postoje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam indiferentna
    jos

I ja sam indiferentna.

I dijelim ovo mišljenje o domaćoj industriji. Znam da je državnim dužnosnicima teško reći "ne" kad ih predstavnici drugih država pozivaju na otvorenje ovakvih trgovačkih lanaca, ali bratemili, radije bih ih gledala na otvorenju nekih tvornica i pogona u kojima bi se nešto i proizvodilo ovdje.

Nažalost, drvna industrija iz mog rodnog grada odavno nije što je bila nekada...a nažalost to se ne ograničava samo na drvnu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •