Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Povraćanje prilikom vožnje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

podižem temu...
    izgleda da i N. ima problema sa povraćanjem u vožnji...juče smo se vraćali s mora, i umjesto uobičajenih 6, vožnja je trajala mučnih 10 sati...primjenjivali smo sve ovo nabrojano, snižavali temp. u autu, mm je jako pažljivo i sporo vozio, stajali nakon svakih 10-tak minuta, u pauzama je jela samo neke suhe keksiće, kiflu i vodu, pa je bez obzira na sve učinjeno, povratila 4 puta...bilo bi i više ali smo nakon prva tri puta skontali simptome pa prilično uspješno spriječili veću katastrofu...
    koje lijekove dajete malcima, i da li njoj, s obzirom na starost, smijem dati što...nismo još došli do njenog pedijatra jer smo kog mojih u drugom gradu...

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    izgleda da i N. ima problema sa povraćanjem u vožnji...juče smo se vraćali s mora, i umjesto uobičajenih 6, vožnja je trajala mučnih 10 sati......
    meni spontano pada na pamet viroza...ako ste do sada vozili bez problema 6 sati, i to ti je prvi takav incident, a još se vraćate sa mora gdje je lako pokupiti ljetnu virozu...ja bi iskušala još koju vožnju, prije nego počneš primjenjivati ljekove...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •