Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3542

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Što je sa Škvorcom?Jesu li oni stvarno tako losi da ih nitko ne spominje i zanima me da li itko zna kakav biolog radi kod njih?

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Lilian82 prvotno napisa Vidi poruku
    Što je sa Škvorcom?Jesu li oni stvarno tako losi da ih nitko ne spominje i zanima me da li itko zna kakav biolog radi kod njih?
    Lilian zar nisi ti bila kod njega na konzultacijama prije pol godine? kako je bilo?

lemmingsica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Ja sam upravo u postupku kod Škvorca. Prezadovoljna sam. Kako sam ja low responder, na stimulaciju baš ne ragiram dobro, tako da, dobili smo dvije jajne stanice, od koijh se jedna oplodila i sutra idem na embriotransfer, a dalje je stvarno više stvar sreće, nego neke terapije koju ću uzimati po preporuci. Ovo mi je drugi posupak, a u provm je bila blaga stimulacija. O osoblju mogu reći samo sve najbolje.

lemmingsica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2014

Početno

Citiraj Lilian82 prvotno napisa Vidi poruku
    Vezano za biloginju kod dr. Škvorca, ako to štogod pomaže, samnom su na ET jučer bile još dvije žene, od kojih je jedna bila u prirodnjaku i ta se 1 stanica oplodila, a druga na full stimulaciji i koliko sam zapamtila od 11 oplođeno je 7 js. Nisam stručnjak, ali sve koje sam tamo srela su jako zadovoljni. Premda svi smo različiti, pa nekome nešto odgovara, pa i dojmovi mogubiti subjektivni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •