Što je sa Škvorcom?Jesu li oni stvarno tako losi da ih nitko ne spominje i zanima me da li itko zna kakav biolog radi kod njih?
Što je sa Škvorcom?Jesu li oni stvarno tako losi da ih nitko ne spominje i zanima me da li itko zna kakav biolog radi kod njih?
Ja sam upravo u postupku kod Škvorca. Prezadovoljna sam. Kako sam ja low responder, na stimulaciju baš ne ragiram dobro, tako da, dobili smo dvije jajne stanice, od koijh se jedna oplodila i sutra idem na embriotransfer, a dalje je stvarno više stvar sreće, nego neke terapije koju ću uzimati po preporuci. Ovo mi je drugi posupak, a u provm je bila blaga stimulacija. O osoblju mogu reći samo sve najbolje.
Vezano za biloginju kod dr. Škvorca, ako to štogod pomaže, samnom su na ET jučer bile još dvije žene, od kojih je jedna bila u prirodnjaku i ta se 1 stanica oplodila, a druga na full stimulaciji i koliko sam zapamtila od 11 oplođeno je 7 js. Nisam stručnjak, ali sve koje sam tamo srela su jako zadovoljni. Premda svi smo različiti, pa nekome nešto odgovara, pa i dojmovi mogubiti subjektivni.