Pokazuje rezultate 1 do 50 od 169

Tema: KRIZMA što odjenuti i obuti?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sa 14 godina uopće ne izgledaju kao djevojčice i nisu djevojčice u biološkom smislu. Izgledaju kao djevojke ili žene. Visoke su iznad 170 cm i nose grudnjak br.3 i to većina.
    Meni je minica jednako neukusna za krizmu kao i na crkvenom vjenčanju.
    I razumijem njihovu potrebu da budu iste kao i većina u razredu i ne bih toliko trenirala strogoću - naći kompromis da nije minjak ali da je iznad koljena, da budu štiklice sa srednjom petom. Nama su one lijepe u balerinkama ali krizma nije radi nas niti radi susjeda koji će nešto reči nego radi njih - kad vidite to zadovoljstvo kad su u društvu i zadovoljne kako su obučene

Kod nas je bio običaj da u ponedjeljak nakon krizme dođu klinci u toj istoj odjeći u školu i slikaju se i tako budu obučeni cijeli dan, baš su im te slike lijepe i posebne.

Naravno, ako netko ima svoj "film" i plovi uzvodno, onda ga isto tako ne bih silila da obuje štiklice.

Nećakinja je imala bež Zarinu haljinu iznad koljena bez rukava, plavi bolero i plave cipele na punu petu, bila je baš lijepa.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku

Nećakinja je imala bež Zarinu haljinu iznad koljena bez rukava, plavi bolero i plave cipele na punu petu, bila je baš lijepa.
    Bolero je popularan!

Naša susjeda imala je krasnu cvjetnu haljinu bez rukava, pastelnu diskretnu + jednobojni bolero, balerinke u istoj boji za crkvu i štikle za dušu koje joj je kupila teta, više za paradu nego za hodanje u tome (izdržala u njima 20 minuta).

Ja imam dečke, pa ne znam je li teže obući muško ili žensko dijete za takvu prigodu...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.09.2014. at 12:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •