Što je Jeger, Je*s? Pa sad sam bila u tom dućanu u Areni i ništa nisam vidjela za djecu.
Zašto nemaju ništa na webu.
Kakve su to cipele otprilike? Meni treba nešto za sada, dakle ne visoke, jer su joj sve cipele postale male.
Što je Jeger, Je*s? Pa sad sam bila u tom dućanu u Areni i ništa nisam vidjela za djecu.
Zašto nemaju ništa na webu.
Kakve su to cipele otprilike? Meni treba nešto za sada, dakle ne visoke, jer su joj sve cipele postale male.
Inače u H&M-u imaju (ne znam vrijedi li samo danas) akciju da za dvoje kupljene traperice na jedne daju 50% popusta, odlično nam je to uletjelo.
Mi smo proljetos kupile isto Supefit.
I super su se pokazale, manje joj se znojila noga nego u tenisicama, a recimo neki dan je tri sata stajala u njima na kiši (bili na Hanžeku) i cipele su bile blatnjave i mokre no noge su bile suhe. A ona je oduševljena s njima jer su joj jako udobne i sviđa joj se kako joj stoje na nozi
To su ove, s tim da ne znam jel ima taj model kod nas jer smo ih kupili vani.
http://www.schuhparadies.net/product...SizeFilter=40&
Ternirke sam riješila uz vašu pomoć, sada trebam lajbek
Znači, jakna bez rukava, ali ne zimska, futrana, skijaska, vec od flisa ili slično.
hvala
Odlične su ove Superfit cipele, samo u Humanicu u CC1 nema niti jednog jedinog komada cipela broj 34, osim možda nekih zimskih čizmi; u Je*s-u pak nisam vidjela niti jedne dječje Kickersice, i tako sam opet završila kupujući cipele u Cicibanu, i to sam odmah kupila i visoke za kasniju jesen. (svake su 500 kuna, to za onu temu koliko djeca imaju robe).
ja svojoj znam kupovati i Palladium u ShoeBeDo.
moje dijete nosi cipele broj 40
nit za curice, nit za odrasle
a stopalo usko
pa kad nosi visoke cipele, izgleda ko klaun
tanke noge i ogromno stopalo
Meni je zlo, zlo, zlo od dječjih zimskih cipela u br. 37/38 koje ne koštaju >400kn i kojih neeeeema .
Najradije bih joj kupila "grunge" Bambice kao i lani kad bi još postojale.
evo, sad razgledamo webshopove i sviđa joj se ovo, ali mi ne baš izgleda kao zimska, više je jesenja cipela
http://shop.bambi.hr/proizvod/480
a ovakve http://shop.ivancica.hr/proizvod/4725/
koje nose većina djece te dobi ne može vidjeti ni nacrtane
Posljednje uređivanje od čokolada : 07.09.2014. at 18:00
"Zimske" tj. visoke koje smo mi Lei kupili u Cicibanu su za promjenu, prilično zgodne, formom su baš takve kakve se tvojoj sviđaju, samo su tamnocrvene sa leopard uzorkomza ne povjerovati, ali stvarno su zgodne. E sad mi je palo na pamet da toga sigurno nema u broju 37. Inače su podstavljene i mislim da ih se komotno može nositi i po zimi.
Nema Ciciban ništa za nju. Samo "Marte" Nextice, a to neće (ma da mi je znat zašto neće?)
Posljednje uređivanje od čokolada : 07.09.2014. at 18:13
uobičajenim nedoumicama oko oblačenje dodali smo i novu: ne želi nositi 3/4 tajice jer ima dlakave noge ... Lastane pomagaj!!!
![]()
to s dlakavim nogama je stara stvar - barem u našoj okolini![]()
I kako ste to prevladali? Ili hodate u dugim nogama i po ljeti?
e sa 8 mi je ipak malo prerano za depilaciju ... a crnkuša je pa se naravno vide dlačice
Moja se isto brije ispod pazuha.
Počela je sama to raditi unazad godinu - dvije.
Noge ju ne diraju jer je izrazito tamnoputa pa se dlačice i ne kuže.
Za 9 dana će napuniti 14.
S frizurom je drukčije.
Nakon što je godinu dana imala ombre, od prošlog tjedna ima pramenove
Šminka ju isto ne dira pa za sad ima samo jedno mat nude sjajilo za usne.
Mi smo lani takvu kupili u S Oliveru
Imala je rukave koji su se mogli otkopčati, kupljena u Sloveniji čini mi se.
http://www.hm.com/hr/product/30867?a...=SIMILAR_TO_PD#
da, ovako nešto, ne čupavac, već flisnato
Bila sam u Areni, valjda mi je promaklo, pogledat ću.
hvala
hajde da i ovdje pitam: trebamo majicu s onim J. Bieberom, br. 16 - je l ih netko negdje vidio?
zvala sam u Arena centar i oni to nemaju, pisala sam H&M i odgovorili su mi da im je asortiman sličan i da varira od poslovnice do poslovnice, ovisi o konceptu i odjelu i da pokušam u nekoj drugoj njihovoj poslovnici...![]()
Pa mislim, zato sam vas i pitala direktno, a ne da nazivam poslovnice po Zagrebu i HR...
uglavnom, ako netko slučajno vidi taj prsluk u H&M ili bilo kakav drugi prsluk negdje, molim prijavite.
hvala![]()
Posljednje uređivanje od Ibili : 12.09.2014. at 10:15
A ja imam problem s prekratkom robom.
Cura ima 175 cm i duge ruke i noge. Ramena uska.
Sve joj je prekratko.
Gledam ju jučer: imala je na sebi majicu iz Takko-a vel. 176 i ramena joj padaju koliko su joj preširoka, a rukavi dobrih 5 cm prekratki.
Izgleda ko siroče ubogo.
Ista stvar s tajicama i trenirkama.
Jučer je imala donji dio adidasove trenirke vel. S i kratka joj je.
Na visoke tenisice se još toliko ne kuži, ali je svejedno kratko.
Veličina m joj je preširoka.
I kaj sad?
Isti problem imam s mužem, ali za njega nađem tzv. Produžene hlače, košulje... Ali za dijete nema.
Moja kći navršava za tri dana 14, ali i dalje nosi i želi majice s macama, pesekima...(H. Kitty, Monster high...)
Gdje da to nađem, a da bude dovoljno dugačko?
I moj je takav, mrsav i sve mu pada - zato moram ja u šoping s njim i kupovati ne samo hlace nego i majice i jakne koje su slim i skinny modeli. To je negdje veličina s, negdje m, a negdje i l na tih +175. Ali moraš bas birati takve uske modele koji bi na drugima pucali - oko njih će plesati ali neće visjeti.
A, joj, Tanči...Kao da čitma moju mamu kad sam ja bila mala. Muku smo mučile sa mojom odjecom.
Jesi probala u Zari, ja tamo nadjem traperice koje su mi dovoljno dugačke po normalnoj cijeni. A rukavi - nemam rješenje, meni su i dandanas kratki pa se furam na trikvarti
A jakne kupim broj vece pa vise na meni (ali su rukavi ok) ili odnesem šilici pa nešto smislimo s tim rukavima (produžimo jih)
Sve mi se cini da me to ceka vrlo brzo. Moja je bas visoka, odudara od ostatka razreda pa je zezamo da je pala razred :D
Traperice ne voli.
Ima jedne iz H&M-a i te su joj kratke, a ženski broj 38.
Zara? Od Zare sam odavno odustala jer joj je isto sve kratko ili čak i usko, a krojevi čudni. Majice su im neke toliko male, za nevjerovat.
Sad mi je sinulo!
S. Oliver!
Možda tamo ima nešto.
Upravo je u školu otišla u majici od S. Olivera, najveći dj. broj i ajmo reć, dobra je.
Malo preširoka, ali su rukavi ok.
Možda imaju i tajice ili hlače duže.
Sjećam se, doduše davno je to bilo da sam jako kvalitetne trenirkice kod njih kupovala kad je kći bila beba.
U Zari prolaze samo traperice ali ako jih ne voli onda nista ( ni moja jih ne voli). Mi tih problema hvalabogu nemamo jer je cijela malo konkretnija pa taman stane ( sa 9g ) u odjecu za 12g .
Ne kužim, ja sam visoka 180 cm, izrazito dugih ruku i nogu i isto ful mršava (naravno sigurno ne ko tvoja kći) ali nije mi nikada problem naći
odjeću dovoljne duljine.
govorim to ovdje zato jer si ja znam kupiti robu u dječjim dućanima i to najveći broj 13-14 ili 15-16,
npr. iz Zare imam kožnu jaknu, tajice-hlače, haljinu i košulju broj kids 13-14
a upravo sam kupila super tajice hlače u dječjem Benettonu 3xl na sniženju za 79 kn![]()
da ne govorim o hlačama i trenirkama iz HM-a onaj najveći broj 176...
hlače i trenikre baš namjerno kupujem najveće dječje brojeve jer su uži od ovih na odraslom
a dovoljno dugački (ako su meni, trebali bi biti i njom)
Posljednje uređivanje od techna : 19.09.2014. at 12:39
Moja kći u Benettonovu dječju odjeću ne može ući već tri godine, a zimus sam joj kupila pidžamu vel. S na ženskom odjelu i sad ima tričetvrt rukave i nogavice. Jednom rječju- užas za pidžamu od 300 kn, a prodavačica mi se klela kako su to jako dugi modeli.
Ja oprala pidžamu i odnijela djetetu u bolnicu i došlo mi je da plačem kad ju je obukla.
Tako da techna, ako je tebi nešto u Benettonu dobro, to meni apsolutno ništa ne znači jer očito nemaš tako duge ruke i noge kao moje dijete.
U M&S sam ju vodila, ali joj se niš ne sviđa, a imali su ok sniženja ovo ljeto.
je, i onda pleše oko njih
svi časopisi puni mršavih žena, a roba po dućanima za debeljuškaste
a opet... ne za deblje
mah
Zar nije odjeća i po stasu?
U Espritu i s'Oliveru imaju velicine za visok i nizak stas, Tanci pa ti kupujes u tim trgovinama je li je tako?
Bershka i New Yorker su brandovi za mlade pa se tamo najlakše nađe modela
za tanke i dugačke cure.
i ja imam problem s cipelama, ne znam uopće koje kupiti F za zimu. Ove sve gležnjače (bambi i sl.) mi se čine pretanke, a sve koje unutra imaju nešto čupavo su na vezanje (što nam je za vrtić komplicirano). U Areni sam sve dućane prošla, Ima li tko kakvu ideju?
čak i na odjelu za "odrasle" ima hrpa majčica sa životinjama (panda, cucak, lane)
Velika Terranova je u Ilici - moja je baš poželjela jednu majicu na medu
Gdje kupiti cizme/gleznjace? Broj 40
Tamo gdje volim sebi kupiti mi je ipak malo puno za nju. A mozda ce joj i noga rasti
Prosu jesen i zimu je kombinirala neke tople alpina buce i ciciban gleznjace.
Sad mi se cini da ciciban vise nema tako velike brojeve...