Pokazuje rezultate 1 do 50 od 411

Tema: Komplikacije (čuvanje trudnoće)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Amari avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pa niti jedna zena ne otvori sama sebi komplikacije...zasto je to tako tesko shvatit?
    Isto tako zena koja u trudnoci miruje smije na kavu..mislim da svatko tko je bio trudan zna sta npr znaci jednoj frizerki provesti 8 sati na nogama I skvrcena iznad necije glave, I tako svaki dan, s trbuhom...I svim teskocama koje nosi trudnoca...cesti odlasci na wc...oteceni zglobovi...bolovi u ledima itd!
    Sta tu nije opravdano?
    Ili med.sestra I da ne nabrajam...puno teskih poslova koje je problem obavljati u trudnoci....I sad zasto I ne bi takva jedna trudnica 3x tjedno otisla na aerobik... nije isto ko crnit 8-10 sati!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Amari prvotno napisa Vidi poruku
    Pa niti jedna zena ne otvori sama sebi komplikacije...zasto je to tako tesko shvatit?
    Isto tako zena koja u trudnoci miruje smije na kavu..mislim da svatko tko je bio trudan zna sta npr znaci jednoj frizerki provesti 8 sati na nogama I skvrcena iznad necije glave, I tako svaki dan, s trbuhom...I svim teskocama koje nosi trudnoca...cesti odlasci na wc...oteceni zglobovi...bolovi u ledima itd!
    Sta tu nije opravdano?
    Ili med.sestra I da ne nabrajam...puno teskih poslova koje je problem obavljati u trudnoci....I sad zasto I ne bi takva jedna trudnica 3x tjedno otisla na aerobik... nije isto ko crnit 8-10 sati!
    Nije, pogotovo kad svaki mjesec sjeda placa, pa kakva god. I ja bih na aerobik i sedam puta tjedno.

Ok, sasvim mi je jasno sto temeljno ne valja u drustvu. Ali uz to, stvarno ne valja ni stav da se po defaultu nikoga nista ne tice jer, eto, ne lupa njega direktno po dzepu. U nekom idealnom svijetu, trudnica kojoj ne odgovara osmosatno radno vrijeme na nogama, radila bi recimo cetiri sata. A ostala cetiri na dan vjezbala aerobik i pila kavu. Ove ostale bi sretno radile svoj posao svih osam sati, a nakon toga isle na aerobik ili kavu, dok bi one kojima stvarno treba mirovanje mirovale kod kuce ili u bolnici, gdje je bolesnima i mjesto.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Amari prvotno napisa Vidi poruku
    Sta tu nije opravdano?
    Odakle ti ova ideja da smije na kavu? Ne smije. Žena koja miruje u trudnoći smije na wc i to je sve. A ako se toga ne pridržava, završi u bolnici. I ne pitaj kako znam - iz iskustva vlastitog. Imala sam bebu od 6 mjeseci kad sam drugi put ostala trudna, nisam hodala po kavama, ali sam si tako ugrozila drugo dijete noseći starije (nije još hodao) da su me po kratkom postupku poslali u bolnicu i tamo zavezali za krevet (prepar intravenozno). Ne mogu zamisliti bolovanje bez debelog razloga za to.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.09.2014. at 08:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •