Bila sam kod lijecnice, ali, BMI mi je u redu. S druge strane, kad se u kilazu i visinu uracuna obujam clanka na ruci ispada da bih trebala imati 52kg, sto znaci da imam 10 kg previse. Nakon poroda sam tezila 76kg bez obzira na vjezbe. Tu sam kilazu imala dokle god sam dojila, dakle nekih 18 mjeseci. Nakon sto sam prestala dojiti, pocela sam rapidno gubiti kile dok nisam spala na 67 kg i to se duugo nije micalo s mjesta sve dok nisam ubacila dijetu 10%, koja je bila dosta uspjesna, ali jaaako iscrpna, pa sam ju odlucila ne ponavljati. Dalje znate same...sve sam vec napisala da se ne ponavljam. Znam da na nekim zenama i 75 kg stoji ok, ali, uz moje sicusne kosti i reumatoidni artritis, ta masa je jednostavno previse.
I sama sam pomislila da se mozda nesto sa stitnjacom desava. Vidjet cemo... Isto, da napomenem da sam u zadnjih 6 mjeseci imala 3 spontana, koja su isto tako vjerojatno utjecala na hormone, vidjet cemo. Uglavnom, prosli utorak sam isla vaditi kompletnu krvnu sliku i sve hormone (radi spontanih) tako, da cu vidjeti u kakvom je stanju stitnjaca.