Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: sigurnost djece u igri

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj roman972 prvotno napisa Vidi poruku
    Vi čija se djeca voze biciklom bez kacige, znate li za odredbu u čl. 114. Zakona o sigurnosti na cestama
    "Zaštitnu kacigu za vrijeme vožnje na cesti, na glavi moraju nositi vozači bicikla mlađi od 16 godina, a u suprotnom bit će kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna".
    Mom mlađem je kaciga više puta spasila glavu, a bome i zube. Nosi je kad vozi bicikl, ali ne mogu ga nagovoriti da je nosi i na rolama. Odustala sam. Ali na rolama bar tako ne divljaju, iako ni to nije bezazleno. Nosi kapu šiltericu, a to je samo psihološka zaštita, ništa bolje.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mom mlađem je kaciga više puta spasila glavu, a bome i zube. Nosi je kad vozi bicikl, ali ne mogu ga nagovoriti da je nosi i na rolama. Odustala sam. Ali na rolama bar tako ne divljaju, iako ni to nije bezazleno. Nosi kapu šiltericu, a to je samo psihološka zaštita, ništa bolje.
    Mojem je na rolama kaciga spasila nos od puknuća te obje trajne (friško izrasle) jedinice jer mu je amortizirala udarac pa je samo natukao nos i malo razlabavio zube dok je licem tresnuo o beton. On je jedini od klinaca iz njegove generacije koji nosi kacigu na biciklu.

Meni je spasila glavu od goluba (da, golub mi se zaletio u glavu dok sam se vozila s posla), a drugi puta od udarca. Meni se za samo ta dva puta kaciga itekako isplatila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •