Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozdrav!
    isto sam u postupku u petrovoj, zanima me što je to "štoperica", kad se daje i zašto?;
    čujem da ju žene dobivaju. Meni sestra Irena nešto bila spomenula da ću je dobiti, kad sam došla više ni riječi o štoperici, a ja zaboravila pitat?
    izluđuje me što mi nitko ništa ne govori, nemam pojma ni o čemu - što, kako, kada... ????
    Samo me pošalju sim-tam, a zašto, što će biti... - nitko se ništa ne trudi objasniti.
    katastrofa

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    isto sam u postupku u petrovoj, zanima me što je to "štoperica", kad se daje i zašto?;
    čujem da ju žene dobivaju. Meni sestra Irena nešto bila spomenula da ću je dobiti, kad sam došla više ni riječi o štoperici, a ja zaboravila pitat?
    izluđuje me što mi nitko ništa ne govori, nemam pojma ni o čemu - što, kako, kada... ????
    Samo me pošalju sim-tam, a zašto, što će biti... - nitko se ništa ne trudi objasniti.
    katastrofa
    Štopericu dobiješ 36sati prije aspiracije da pospješe sazrijevanje jajne stanice. uglavnom Ovitrele.

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!
    katastrofa
    Ma to dobiješ 36 sati prije aspitacije i to je obično inekcija Ovitrele Ne sekiraj se misli sestra Irena na sve!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •