Borovo ima svoje vlastite u Hrvatskoj proizvedene, ljubicaste za cure.
Borovo ima svoje vlastite u Hrvatskoj proizvedene, ljubicaste za cure.
marta, gdje to gledaš? ja ne mogu naći taj model na netu.
misliš na timberland like?
gdje da kupim majice dugih rukava?
Benetton/Sisley - King Cross. Ja oduševljena cijenama.
Prošle godine sam kupila u nextu, nije to baš kvaliteta. Nakon jedne sezone rub rukava se cufa.
Zarine majice su dosta male, a znaju biti i nerastezljive ovisno
o modelu.
H&M ima dobar pamuk i ok majice.
Takko i Kik su vrlo povoljni, a kvaliteta ok. Veličine su im dobre.
C&A također...
H&M najčešće loša iskustva. Najbolja kik (neki pričaju da je koma jer nešto sastav, proizvodnja bla) - najjeftiniji, 40kn redovna cijena, i c&a.
Moja curka je fit, stoje joj OK i siroke i uske, jedino ne voli crop ili one crop pa ful siroke modele;
ove o kojima pricam nisu ni siroke ni uske, onako srednje sirine. I dolje su rezane u polukrug, pa zgodno padaju. Nadje se modela.
Za Apri (upravo je jutros obukla jednu novu pa imam cijenu pod nosom), 5,95 € (kupljena je u Sloveniji, stoga cijena u €).
moja nosi neke moje majice koje sam si kupila u Lidlu - veli da su joj super drage i 100% pamuk - skroz su jednobojne. i za sada se dobro drže.
meni je zara isto katastrofa - moja ne želi u nju niti ući - a mi i dalje muku mučimo s rupicama na majici - pa ne znam ima li koju bez njih. kako se stvore, ne znam. ne diram ih, jer ako ih krpam, izgleda još gore.
U stvari, sve više nosi moje majice koje su se stisnule - ili sam se ja proširila![]()
pogledaj ove u Lidlu
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=261
ja sam ih svojoj htjelčla kupiti, ali ne bez nje - ova crvena i crvena prugasta - uzmeš XS veličinu i to ti je taman za O.
te prugaste su prekrasne![]()
apri, vodi računa da za orku u benettonu nema veličine na dječjem odjelu. možda na odraslom xs ili s, a tu nisam sigurna kakve su cijene.
ne samo da su slatke te iz lidla nego su potvrđeno i kvalitetne.
za moju k su velike, ali ove što ja sebi kupim izdržavaju često pranje i peglanje.
Ja isto moram kupiti još majica, Benetton mi je najbolji, ali moja nosi tek dječji XL.
A kakve su stvari u toj terranovi? Zadnji put kad smo bile u šopingu nismo mogle ući od trešteće muzike.
jedino što nema xs, sad baš gledam, s je najmanji.
a problem može biti ovaj izrez oko vrata jer dolaze u paru, a jedna od majica ima duboki izrez.
zgodne - moja je izabrala majicu na medu - baš onak slatku - i ja bih je nosila![]()
ja sam se tamo posvađala sa prodavačicama i voditeljicom smjene, pa ne idem više
ono, štender sa pamučnim kratkim hlačicama i na njemu stoji fluorescenti plakat: - 50%
i ja uzmem svih osam boja
dođem na blagajnu, nikakav popust
vele, pa taj plakat se odnosi na cijeli dućan, da postoje proizvodi sniženi i 50%
mamicu im bezobraznu!
Apri, očito su se lijepe majice rasprodale u H&M- u
Ja sam bila prije dva- tri tjedna i bilo je lijepih majica s macom, pesekima, konjem ( to moja voli)
Pa s točkicama, jednobojnih bez slike...
Tanči, koja je to veličina?
Ja sam svojoj uzela 2 majice, 1 tajice i par čarapa u Mani - za probu.
Majice i čarape su se pokazale solidne, malo su ušle u sebe nakon sušilice.
Tajice su pukle nakon jednog pada na dvorištu vrtića, nisu ga izdržale.
Pratim topic, trebat će nam još majica i tajica za ovu zimu.
citam ovu temu i skoro sta ne placem. moja cimavica nosi samo niske patike, nista sta prelazi glezanj ne dolazi u obzir.
od odjece samo tajice i trenerke dolaze u obzir. nista rozo, ljubicasto ili nedaj boze kakve sljokice, cvjetici, leptirici... i to vec dugo tako traje![]()
i što je tu loše?
Pamučnih majica u svim bojama i s prugama (ne sjećam se jel bilo još kakvih uzoraka) u veličinama od 34 i još možeš birati hoćeš za niske, srednje il visoke ima Next za žene.
Usput da pitam, kojoj veličini za žene odgovaraju one Next majice vel. 16 na odjelu za djevojčice?
baš sam se pitala hoće li moja ikada doći u fazu kostura, crne boje, lubanja itd., ali ma kakvi! za sada ne.
kupila sam joj maramu za oko vrata žutu na sive lubanje, bila ona samnom, ali očito nije skužila što je točno na printu.
a kad je skužila, ajme meni majko moja....
ona se toga užasava.
a marama preko 70 kn na sniženju bila. nije baš ni za mene da ju ja nosim![]()
Moja ima neku slatku majicu iz c&a, s macom je
Ali nije bas neka jeftinoca, 70 kuna. U beneton ne znam jel stane uopce :/ a njihove majice su mi super. Neke 2xl su i meni dobre, a neke su u rukavima i njoj kratke.
nema u H&M nista za velicinu nasih cura. iza 128 rijetko sto je za curie, sve za prve pratilje i sponze![]()
Ja uvijek u Zari nađem barem dvije koje mi se sviđaju i pašu joj, jedino bude problem kad se njoj ne sviđaju ili ona nađe one koje se meni ne sviđaju. A i kad za rođendan poklanjamo neku majicu isto odemo u Zaru.
S time da mojoj pašu i iz Benettona, no njih uzimamo na sniženju.
Bude u H&M- u lijepih majica i za velike cure, ali se to odmah i rasproda kao i u C&A
Moja kći ima stvarno lijepih maja sa konjima, cvijećem, psima, macama i to u najvećoj mogućoj dječjoj veličini.
U Benetton već dugo ne stane pa tamo više ne zalazimo.
ja mislim da bih ja svima vama trebala podijeliti svoj broj telefona
pa me nazovete kad ste u dućanu i pitate jel mi se sviđa
jer ja odem jednom godišnje u trgovinu i naletim na čipke, najlon i sintetiku
Ove: http://www.hm.com/at/product/24004?a...rticle=24004-M
4,10,12 od lijeva točkice.(Tres chic, M,LOVE su uzorci))
Da u hm je tesko naletjeti na neku suvislu majicu na odjelu za vecr djevojcice. Ja znam ponekad na pauzi uci i rijetko vidim nesto.
Ovo sam danas vidjela, no imali su samo velike brojeve
http://www.hm.com/hr/product/14757?article=14757-F
pa što nisi nazvala?!
takve ja tražim
gdje je to bilo?
O tima sam i ja pisala.
Bilo je i točkastih i sa čini mi se srčekima.
Te majice su kvalitetne. Od punijeg pamuka.
U AM-u. Imali su sve brojeve 158/164 i 170. Sve sam ih prekopala jer sam tražila 146/152 i nisam našla.
I imali su još ovu. http://www.hm.com/hr/product/33157?article=33157-D
Malo mi je bila pod rukom čudna pa sam gledala etiketu i pisalo je 5% viskoze.
Vidim da na web krivo stavljaju sastav jer i ove prve koje sam stavila imaju 5% elastena.
Danas u HM na Cvjetnom nije bilo nikakve normalne majice u veličini 158, ove pakirane po 2 kom. nalaze se na onom "sportskom" odjelu skupa s tajicama i potkošuljama, ali bio je samo br. 164 i 170 (crno-bijela kombinacija).
Našla sam skinny fit normalne traperice za 70kn, malo su joj doduše široke u struku, stavit će remen.
a remen?!
pa di se to nađe
ja nigdje ne mogu naći normalni, a da je uzak
Ja skinem s haljina i suknji pa čuvam. Inače ih ima u HM, CA
Mojoj i dobro dođe ako su malo šire u struku - ne mora otkapčati gumb kad ide na wc(to spada u rang skidanja tenisica bez razvezivanja).