Što se tiče kazališta, moje dijete prilikom svake grupne posjete kazalištu dobije svoju ulaznicu. Ne samo da je dobije, nego imaju zadatak zalijepiti ulaznicu u bilježnicu iz hrvatskog.
Što se tiče kazališta, moje dijete prilikom svake grupne posjete kazalištu dobije svoju ulaznicu. Ne samo da je dobije, nego imaju zadatak zalijepiti ulaznicu u bilježnicu iz hrvatskog.
Ovako je bilo i kod nas u nižim razredima. Isto vrijedi i za ulaznice u nacionalne parkove i slično (bili lani na Plitvicama).
Za izlete dobijem uplatnicu doma i ne uplaćujem ništa školi nego direktno agenciji (u petak stariji ide na jednodnevni izlet).
Ostalo - na roditeljskom sastanku kod nas su učiteljice prezentirale potrebe dodatnog materijala za rad i to je bilo uvijek višemanje ok.
Papir za kopiranje - nerijetko smo MI nosili u školu pakete papira samoinicijativno, da omogućimo učiteljicama u boravku kopiranje materijala za našu djecu. Nisu nam to kopiranje nikad naplaćivali. Ali recimo, naručivali su ispitne materijale odobrene od MZOŠ i mislim da se to nešto dodatno plaćalo. Nije me zanimao račun jer na kraju škg sav taj materijal sam dobila uredno u mapi (a prije se moglo dobiti na uvid u školi, jer testovi moraju tamo biti arhivirani).