Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Treba li škola roditeljima davati račune/potvrde o plačanju?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Što se tiče kazališta, moje dijete prilikom svake grupne posjete kazalištu dobije svoju ulaznicu. Ne samo da je dobije, nego imaju zadatak zalijepiti ulaznicu u bilježnicu iz hrvatskog.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče kazališta, moje dijete prilikom svake grupne posjete kazalištu dobije svoju ulaznicu. Ne samo da je dobije, nego imaju zadatak zalijepiti ulaznicu u bilježnicu iz hrvatskog.
    Ovako je bilo i kod nas u nižim razredima. Isto vrijedi i za ulaznice u nacionalne parkove i slično (bili lani na Plitvicama).

Za izlete dobijem uplatnicu doma i ne uplaćujem ništa školi nego direktno agenciji (u petak stariji ide na jednodnevni izlet).

Ostalo - na roditeljskom sastanku kod nas su učiteljice prezentirale potrebe dodatnog materijala za rad i to je bilo uvijek višemanje ok.

Papir za kopiranje - nerijetko smo MI nosili u školu pakete papira samoinicijativno, da omogućimo učiteljicama u boravku kopiranje materijala za našu djecu. Nisu nam to kopiranje nikad naplaćivali. Ali recimo, naručivali su ispitne materijale odobrene od MZOŠ i mislim da se to nešto dodatno plaćalo. Nije me zanimao račun jer na kraju škg sav taj materijal sam dobila uredno u mapi (a prije se moglo dobiti na uvid u školi, jer testovi moraju tamo biti arhivirani).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •