Pokazuje rezultate 1 do 50 od 158

Tema: Obiteljski tjedan na Plitvicama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    iako, ja ne volim ovu ličku. zadnji put kad smo bili na plitvicama, na povratku smo i stali na janjetinu. al meni ne ide pa ne ide. a obožavam inače janjetinu.
    Do ovog ljeta složila bih se s tobom, ali našli smo u kolovozu ličku janjetinu koja nas se dojmila.

Bili s djecom u Teslinoj rodnoj kući i muzeju (na povratku s ljetovanja) i svratili ovamo: http://gastro-brand.hr/index.php?opt...otkova&lang=hr

Janjetina prvoklasna i ne preskupa, a moj mlađi sin se najeo špageta s mljevenim mesom za nekih 15 kn (regularni gablec).

Nas preostalih troje nije moglo pojesti tri porcije, nego smo još nosili doggybag doma.

No, da ne širim priču, da se vratim na Plitvice: prošle godine pokušali smo s djecom isto sredinom kolovoza ući u NP Plitvička jezera - nije bilo ŠANSE, tolike hrpe ljudi da mi je bilo zlo... Zaprepastilo me kako su kod ulaza opustošili šumu i napravili parkiralište u kojem sam se doslovce izgubila. Odustali smo nakon sat i pol čekanja u redu, okrenuli guzicu i zapalili za Zagreb. Djeca su nam na Plitvicama bila prije par godina (mislim da je tada stariji tek krenuo u školu, a mlađi još ne), a prošle škg su bili sa školom.

Voljela bih da si organiziramo neki izlet, ali svaki put me ta ludnica obeshrabri. Morat ćemo fakat odabrati neko doba godine kad brodići još voze, a nije gužva, pa pratim temu.

Offt. mislim da nam ne bi škodilo odvesti djecu u Slavoniju jer to nisu vidjeli (recimo Kopački rit) a Plitvice - kad tad ćemo valjda uvrebati neki trenutak da odemo zajedno.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Morat ćemo fakat odabrati neko doba godine kad brodići još voze, a nije gužva, pa pratim temu.
    ja sam na Plitvicama čekala 2000. godinu
    brodići su vozili, nije bilo gužve
    jedino što ti ne znam reći je li to bilo samo zbog tih novogodišnjih grupa

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam na Plitvicama čekala 2000. godinu
    Hoćemo se šamarati - a ja u Rimu
    Posljednje uređivanje od NanoiBeba : 06.10.2014. at 12:26

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Bili s djecom u Teslinoj rodnoj kući i muzeju (na povratku s ljetovanja) i svratili ovamo: http://gastro-brand.hr/index.php?opt...otkova&lang=hr

Janjetina prvoklasna i ne preskupa
    i mi bili proljetos i u Teslinom muzeju i na janjetini u istom restoranu. Oboje je bili odlično

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •