Do ovog ljeta složila bih se s tobom, ali našli smo u kolovozu ličku janjetinu koja nas se dojmila.
Bili s djecom u Teslinoj rodnoj kući i muzeju (na povratku s ljetovanja) i svratili ovamo: http://gastro-brand.hr/index.php?opt...otkova&lang=hr
Janjetina prvoklasna i ne preskupa, a moj mlađi sin se najeo špageta s mljevenim mesom za nekih 15 kn (regularni gablec).
Nas preostalih troje nije moglo pojesti tri porcije, nego smo još nosili doggybag doma.
No, da ne širim priču, da se vratim na Plitvice: prošle godine pokušali smo s djecom isto sredinom kolovoza ući u NP Plitvička jezera - nije bilo ŠANSE, tolike hrpe ljudi da mi je bilo zlo... Zaprepastilo me kako su kod ulaza opustošili šumu i napravili parkiralište u kojem sam se doslovce izgubila. Odustali smo nakon sat i pol čekanja u redu, okrenuli guzicu i zapalili za Zagreb. Djeca su nam na Plitvicama bila prije par godina (mislim da je tada stariji tek krenuo u školu, a mlađi još ne), a prošle škg su bili sa školom.
Voljela bih da si organiziramo neki izlet, ali svaki put me ta ludnica obeshrabri. Morat ćemo fakat odabrati neko doba godine kad brodići još voze, a nije gužva, pa pratim temu.
Offt. mislim da nam ne bi škodilo odvesti djecu u Slavoniju jer to nisu vidjeli (recimo Kopački rit) a Plitvice - kad tad ćemo valjda uvrebati neki trenutak da odemo zajedno.