Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Kako prestati dojiti?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nema veze što nemate uvijek isti broj podoja. Možeš početi s ukidanjem onog podoja koji je najlakše ukinuti (koji je njemu najmanje važan). Pa za nekoliko dana ukidaš sljedeći podoj. Najčešće je najteže ukidati one podoje pred spavanje pa taj podoj ukini zadnji.

Kad traži dojku, skreni mu pažnju na nešto drugo - krenite se nešto igrati, idite u šetnju ili mu ponudi neku drugu hranu ili piće. Bi li to funkcioniralo kod vas?

Puno ga mazi i grli, ali mu i jasno pokaži da dojku neće dobiti; neće ići dokle god ti ne nudeš skroz sigurna i mirna sa svojom odlukom.
    Znam da nije lako.

orcha avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vjeruj draga tvoje mlijeko je najbolje i najzdravije sta ce dobiti u zivotu. Ako brines oko hrane vjeruj da bi bilo gore da ne dojis. Pesticidi su i dalje tu konzervansi i bojila i zasladjivaci i upitne ambalaze u absolutno svemu sta mozes kupiti od prehrambenih proizvoda. Stoga opusti se i uzivaj sa djetetom, upoznao je razne okuse i dobio najbolju zastitu i dar koji si mu mogla podariti. Vjeruj mi vecina zena koje nisu dojile uzasno puno zale za time. Nista se ne moze usporediti sa sigurnoscu majcina narucja i toplog smirujuceg dodira majcine dojke!!!!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Nema veze što nemate uvijek isti broj podoja. Možeš početi s ukidanjem onog podoja koji je najlakše ukinuti (koji je njemu najmanje važan). Pa za nekoliko dana ukidaš sljedeći podoj. Najčešće je najteže ukidati one podoje pred spavanje pa taj podoj ukini zadnji.

Kad traži dojku, skreni mu pažnju na nešto drugo - krenite se nešto igrati, idite u šetnju ili mu ponudi neku drugu hranu ili piće. Bi li to funkcioniralo kod vas?

Puno ga mazi i grli, ali mu i jasno pokaži da dojku neće dobiti; neće ići dokle god ti ne nudeš skroz sigurna i mirna sa svojom odlukom.
    Znam da nije lako.
    u boldanom je glavni problem, ja bih vjerojatno nastavila jer on stvarno još uzživa i jede..
    možda čak malo i napredujemo u ovih 10-ak dana koliko se nisam javila..

po noći ga dojim jer ako samo pomislim da mu ne bih dala, on urla iz petnih žila..
    ujutro jede, a preko dana izbjegavamo nekako.. doduše, dobar dio dana me niti nema doma..ako baš stvarno jako jako hoće jesti, dam mu, ali za par minuta prekidam.. ajd, nekak funkcionira..

pred spavanje, ako je muž doma onda ga on uspavljuje, inače ja.. malo je lakše ovih dana..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Trebam hitno savjet... Prestali smo s dojenjem prije 10 dana... Nakon prestanka bilo mi je potrebno lagano izdajanje 3 dana i više ne no danas mi se u jednoj dojci baš popunio i postao tvrd jedan mliječni kanal... Jel tko imao takvu situaciju? Što da sad radim? Pokušam "razbiti" samo taj dio i izdojiti ili?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam hitno savjet... Prestali smo s dojenjem prije 10 dana... Nakon prestanka bilo mi je potrebno lagano izdajanje 3 dana i više ne no danas mi se u jednoj dojci baš popunio i postao tvrd jedan mliječni kanal... Jel tko imao takvu situaciju? Što da sad radim? Pokušam "razbiti" samo taj dio i izdojiti ili?
    kod mene je bila ista situacija. u desnoj sam imala kvrgu ko duguljasti kamen. izmasirala sam pod toplim tušem i prošlo je. još par dana me bolilo od masaže, ali kvrge više nije bilo.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •